Een mysterie minder: dít cadeau gaf Melania Trump aan Michelle Obama

Michelle ObamaKun je je dat ongemakkelijke moment nog herinneren?

Het is toch al een dik jaar geleden dat de inauguratie plaatsvond en ja, Trump zit er nog steeds. Voor de ceremonie destijds begon overhandigde Melania Trump een cadeautje aan Michelle Obama. Maar wat zat er nu eigenlijk in die blauwe doos?

Aan Ellen vertelt de voormalig first lady welk presentje ze ontving.

Cadeautje
De halve wereld moest stiekem een beetje lachen toen Michelle Obama wat ongemakkelijk deed toen ze de doos van Melania Trump half in haar handen geduwd kreeg. Lief gebaar, maar wat moest Michelle ermee? En misschien nog wel belangrijker? Wat zat er toch in die doos? In The Ellen DeGeneres Show komen we er eindelijk achter hoe het zit.

Onthulling
Een van Amerika’s meest geliefde talk show hosts Ellen DeGeneres had de voormalig first lady te gast. Gelukkig neemt Ellen geen blad voor de mond en durfde ze te vragen naar het blauwe pakketje. Wat erin zat? Michelle vertelt het: “Een heel mooie fotolijst.” De fotolijst is van Tiffany & Co en is bezaaid met diamanten. Toe maar weer!

Leuk
Michelle vond het erg leuk dat ze een presentje kreeg en was blij met het cadeautje. Ze was alleen verbaasd, want ze wist niet dat dat ging gebeuren. Daarom genoot de wereld van het ietwat ongemakkelijke moment waarop Michelle overduidelijk niet wist waar ze het cadeautje kwijt moest. “Toen ik het cadeautje kreeg, was ik een beetje van de leg”, verklaart ze. “Al het personeel was weg en niemand pakte het cadeautje van me aan. Gelukkig redde mijn man me. Hij nam het cadeautje van me over en nam het mee naar binnen.”

Bekijk hieronder het volledige fragment.

Lees ook: Romantiek: Barack Obama verrast Michelle met deze ontroerende video op hun trouwdag

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill YouTube