Camilla Parker Bowles is alweer 70 jaar, zó zag de hertogin er vroeger uit!

Camilla en Charles hebben een lange geschiedenis samen

Van de meest gehate vrouw in Engeland tot de toekomstige koningin: hertogin Camilla Parker Bowles (70). Camilla en prins Charles leerden elkaar kennen in 1972 en kregen een relatie. Charles ging echter maar niet op één knie en Camilla besloot verder te gaan. Ze kreeg een relatie met legerofficier Andrew Parker Bowles en het stel kreeg samen twee kinderen. 

Charles ontmoette Diana en trouwde in 1981 met haar, maar hij en Camilla konden niet bij elkaar wegblijven.

Scheiding
In 1992 gingen Charles en Diana uit elkaar, hoewel het tot 1996 duurde tot de scheidingspapieren officieel waren getekend. Andrew Parker Bowles kwam erachter dat Camilla tijdens het huwelijk een affaire had met de kroonprins van Engeland en besloot ook een einde aan het huwelijk te breien. Camilla kreeg de schuld van de scheiding tussen Charles en Diana en ze kreeg de bijnaam ‘de Rottweiler’.

Acceptatie
Toen Diana in 1997 overleed bleef Camilla maandenlang noodgedwongen uit de openbaarheid, maar na een tijd werd ze weer vaker samen met Charles gezien. In 2000 ontmoette ze haar toekomstige schoonmoeder Elizabeth voor het eerst en in 2005 kondigde Charles aan dat hij en Camilla gingen trouwen. De hertogin heeft een lange weg afgelegd en langzamerhand is het Britse volk haar gaan accepteren, al blijft een deel haar als echtbreekster zien. Camilla is sinds haar jonge jaren niet heel veel veranderd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#ludlowraces #ladydiana #camillaparkerbowles #betrayal

Een bericht gedeeld door Jennifer (@ladydianafan) op


Lees ook: Rara wie is het: herken jij de bekende presentatrice op deze schattige jeugdfoto?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Wikipedia | Beeld Wikimedia Commons Kelvin Boyes