Chantal Janzen deelt bijzonder moment op Instagram: ‘M’n hart ontploft’

Chantal Janzen

De presentatrice deelt een prachtige foto van zoontje Bobby

Chantal Janzen weet haar volgers vaak te verblijden met een aantal lieve kiekjes van zoontjes Bobby en James. Ditmaal verscheen Bobby op de Instagram van Chantal met een ontzettend zoete foto.

Vosje en Vetje

Op Instagram deelt Chantal een te zoete foto van haar jongste zoontje Bobby. “Iedere avond gaan m’n man en ik, voordat we zelf gaan slapen, even kijken hoe Vosje en Vetje erbij liggen”, schrijft ze over haar zoons James en Bobby. Waar wij er behoorlijk verward uitzien tijdens onze nachtrust, ligt Bobby erbij als een waar model. “Gisteravond heeft Vetje voor de gelegenheid volgens mij nog iets met m’n föhnborstel gedaan ofzo. En iets met een wimpertang.”

Zo zoet

“Och, m’n hart ontploft iedere avond als ik naar hen kijk”, gaat Chantal verder. “Wat is dit toch prachtig.” Tot slot heeft ze nog een boodschap voor haar volgers: “Fijne dag allemaal, maak er maar weer wat goeds van vandaag.” Chantals volgers smelten weg bij het schattige moeder-zoon-moment. Het regent dan ook hartjes onder de zoete foto van Bobby. “Magic moments“, schrijft Lucy Woesthoff. “Ooooo zo lief! Met zijn volume in het haar”, reageert Lieke van Lexmond. “Ah, zo schattig”, “Zo zoet” en “Dat neusje”, klinkt het verder in de comments. Lief!

Lees ook: Heerlijke foto: Chantal Janzen deelt foto van zoontjes die overduidelijk partners in crime zijn

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram