Heerlijke foto: Chantal Janzen deelt foto van zoontjes die overduidelijk partners in crime zijn

De broertjes kunnen het overduidelijk goed met elkaar vinden

Het is de wens van elke ouder: kinderen die het goed met elkaar kunnen vinden. Maar momenteel lijken de kids van Chantal het wel iets té goed met elkaar kunnen vinden. De twee broeden in bed overduidelijk op een plannetje en dat stelt de presentatrice op geen enkele wijze gerust.

Bobby en James

Chantals zoontjes James en Bobby schelen dan wel een aantal jaren, maar dat lijkt de broers niets uit te maken. Ze hebben in elkaar een ware partner in crime gevonden en moeder Chantal betrapte haar jongens op hun gefluister in bed.

Snode plannen

“Snode plannen worden hier gesmeed. Ik vertrouw ze voor geen meter die twee samen. En dat meesmuilend konijn op rechts ook niet”, grapt de presentatrice.

Lieve reacties

Chantal wordt overladen met reacties van mensen die smakelijk moeten lachen om de foto. Verscheidene BN’ers reageren met een hartje onder de foto, waaronder Manon Meijers, Monica Geuze, Kirsten Schilder en Olcay Gulsen. Ook grappende reacties als: “Dat konijn zou ik ook niet vertrouwen” en “zo moeder, zo kinderen”, vind je onder de foto terug.

Gezin

Samen met haar man Marco Geeratz kreeg Chantal in 2009 zoontje James en in 2018 werd hun gezinsgeluk uitgebreid met de komst van zoontje Bobby. Uit zijn eerdere relatie heeft Marco al drie kinderen, die door Chantal liefdevol werden opgenomen.

Lees ook: Zoontje Chantal Janzen blijkt nu al een geweldige acteur

Bron: Instagram Chantal Janzen | Beeld: Videostill &C.