Chantal Janzen over timing zwangerschap: ‘Ik had onrustige cellen bij mijn baarmoederhals’

Chantal onthult waarom ze nu pas voor de tweede keer zwanger is

Afgelopen vrijdag werd Chantal Janzen bedolven met felicitaties: de 38-jarige presentatrice is voor de tweede keer in verwachting van een zoontje. Op haar eigen platform &C vertelt Chantal openhartig over haar zwangerschap en deelt ze waarom ze nu (pas) een tweede kindje verwacht.

Het was een bewuste keuze om nog even te wachten.

Wachten
In een video, die werd gepubliceerd op Chantals website, vertelt de blondine openhartig over haar zwangerschap. De reden waarom ze nu pas zwanger is, blijkt wat meer voeten in de aarde te hebben dan slechts timing. “Ik ben er een tijd mee bezig geweest”, begint Chantal. “Een aantal jaar geleden had ik onrustige cellen bij mijn baarmoederhals die weggehaald moesten worden. Dat was toen spannend wat daar uit zou komen qua uitslag. Toen heb ik een aantal jaar gedacht: ik wil dat daar even niets gebeurt.” 

Schrik
Het duurde wel even voor Chantal de schrik te boven was en voor alles weer goed voelde. Toch was een tweede kindje voor Chantal en haar man Marco Geeratz erg welkom. De actrice vertelt dat het erg snel raak was toen de twee probeerden zwanger te worden.

Grote broer
Chantal en Marco deelden het blije nieuws al snel met hun zoontje James. Het jongetje blijkt erg goed met geheimen om te kunnen aan. “James wist het al een hele tijd.” Wel hoopte het jongetje dat hij een broertje zou krijgen. “Als het een meisje wordt, ga ik bij opa en oma wonen. Voorgoed”, zei de 8-jarige. “Dat zou toch jammer zijn”, reageerde Chantal daar lachend op. “Maar hij blijft bij ons wonen, want het wordt een jongetje. Een broertje.”

Lees ook: Handig! Zo vind je de juiste broek zonder ‘m te passen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: &C | Beeld: Videostill