Oh oh… Chloë en Kevin zijn uit elkaar en dit is de reden achter de breuk

Temptation Island

Temptation Island stond garant voor relatiebreuken

Dit seizoen van Temptation Island was de spraakmakendste tot nu toe. Van de ommezwaai van Tim naar Cherish tot de sneaky avances van Mezdi, er was van alles te zien. Van de koppels bleven enkel Vanessa en Jeremy samen, maar er werden wel nieuwe relaties opgebouwd. Vooral Kevin en Chloë waren erg gek op elkaar, maar dat lijkt nu helaas ook voorbij. 

Na Temptation Island bloeide er wel iets moois op.

Breuk

Verleidster Chloë vertelde eerder al dat ze na Temptation Island kort een relatie had met verleider Joshua, maar dat dit al snel gestrand was. Daarna begon ze toch een relatie met haar TI-liefje Kevin. Helaas blijkt ook dit geen lang leven beschoren. Chloë heeft namelijk een punt gezet achter de relatie en ze vertelt nu ook waarom. Ergens verbaast ons de reden helemaal niet.

Flirten

De reden achter de breuk is namelijk dat Kevin niet kon stoppen met flirten. Hij bleef maar aandacht zoeken bij andere meisjes. Zelfs zijn ex-vriendin Megan krijgt nog regelmatig berichtjes van de (nu ex-)vriend van Chloë. Megan noemt Kevin in dit geval zelfs ‘hypocriet’. Daar zit dus waarschijnlijk ook geen toekomst meer in. Of Kevin Chloë in de tijd van hun relatie ook daadwerkelijk bedrogen heeft is niet duidelijk, maar ze besloot de eer aan zichzelf te houden.

Lees ook: Dit is de reden dat Megan van Temptation Island zo vaak ‘Snap je?’ zei

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Girl Scene | Beeld: videostill Temptation