Claudia de Breij verbaast volgers met stralende tanden

Claudia gebit

‘Nieuwe look’, schrijft ze bij het kiekje

Zo nu en dan lijkt het alsof er geen BN’er en influencer meer is die géén perfect, stralend wit gebit heeft. Carice van Houten, Yolanthe Cabau en natuurlijk Dave Roelvink hebben zich een paar hagelwitte tanden laten aanmeten. “Dan kan ik niet achterblijven”, moet comédienne Claudia de Breij gedacht hebben. De grappenmaker gaat echter nog een stapje verder. Op Instagram deelt ze een kiekje van haar nieuwe gebit. 

Nieuwe look

“Nieuwe look”, schrijft Claudia bij de foto van haar nieuwe tanden. Tot onze verbazing zien we echter geen perfect witte Hollywood-smile. Nee, de grappenmaker heeft een heuse gouden grill in. “Geen make-up, wel grill”, aldus de cabaretière.

Gemengde reacties

“Wauw, super stoer, maar bovenal mooi”, reageert een volger onder de stoere kiekjes van Claudia. “Jou staat ook alles”, schrijft presentatrice Sosha Duysker. Andere volgers zijn niet zo onder de indruk van de nieuwe look van de grappenmaker. “Ik hoop tijdelijk”, “verschrikkelijk, het is zeker de verveling?” en “nee joh”, klinkt het in de comments. Weer anderen letten niet eens op haar gouden tanden: “Mooi met en (nog) mooi(er) zonder make-up!”

Lees ook: Wat een mooi stel: zo ziet de vrouw van Claudia de Breij eruit

Bron: Instagram Claudia de Breij | Beeld: Videostill