Dader van de inbraak bij Frank en Rogier is een bekende

De heren kenden de inbreker heel goed

Frank en Rogier kregen onlangs de schrik van hun leven. Bij thuiskomst na een wintersportvakantie, troffen de heren hun huisje leeggeroofd aan. Het was niet de eerste keer dat het stel slachtoffer is van een inbraak. Enkele jaren eerder werd er namelijk ook ingebroken in hun huis in Zuid-Frankrijk. De dader bleek een bekende van de twee. ”Die eerdere inbraak was pijnlijker”, zo vertellen Frank en Rogier aan weekblad Party.

”Dat hij dit heeft gedaan, brak ons hart”.

Tuinman

Een paar jaar geleden werd er ook bij Frank en Rogier ingebroken, in hun huis in Zuid-Frankrijk. ”Toen we op een dag arriveerden, bleek er te zijn ingebroken. De dader was onze tuinman, die we leerden kennen via onze schoonmaakster. Hij zocht werk en Frank en ik hebben hem een kans gegeven”, zo vertelt Rogier aan Party. De tuinman woonde bij het stel op het terrein, in een tuinhuisje. Het was meteen duidelijk dat de tuinman de dader was. ”Er was namelijk maar één manier om binnen te dringen en hij was de enige die daarvan op de hoogte was”, aldus Rogier. ”Dat hij dit heeft gedaan, brak ons hart.”

Den Haag

Onlangs werd er ingebroken in hun stulpje in Den Haag, waarbij voornamelijk sieraden zijn buitgemaakt. Hierna werd gespeculeerd dat de twee zouden gaan verhuizen. Dat is echter niet waar, zo zeggen ze. ”We hebben er geen moment over nagedacht om te verhuizen. Het is vreselijk als je de dader kent. Daarom hebben we nu minder moeite met deze inbraak. Het was zeker vervelend, maar het voelt niet als een dolk in ons hart”, verklaart Rogier.

Lees ook: Kijkers vallen massaal in katzwijm door deze knappe First Dates-kandidaat

Wil je dit artikel bewaren? in ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill