Daphne Deckers deelt prachtig kiekje met haar moeder


Daphne Deckers laat zien van wie ze haar talent heeft

Daphne Deckers deelt een prachtige foto samen met haar moeder Miep. Daphne is volop bezig met de promotie van haar nieuwe boek, Dubbel Zes, die vorige week uit kwam. Dat Miep een belangrijk persoon is in haar leven, laat Daphne volop zien op social media.

Ook laat Daphne weten dat ze veel op haar moeder lijkt.

Foto

Daphne Deckers deelde een prachtige foto van zichzelf met haar moeder, Miep. Ze schrijft erbij: “Dit is mijn moeder Miep. Mijn liefde voor het lezen én schrijven van boeken heb ik allemaal van haar.” De twee vrouwen stralen op de foto, die genomen is bij de boekpresentatie van Dubbel Zes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit is mijn moeder Miep. Mijn liefde voor het lezen én schrijven van boeken heb ik allemaal van haar ❤

Een bericht gedeeld door Daphne Deckers (@daphne_deckers) op

Miep

Het is niet de eerste keer dat Daphne haar moeder in het zonnetje zet. Haar Instagram-tijdlijn staat vol met foto’s van haar familie, zo deelt ze regelmatig foto’s met haar man en kinderen. Ook zette ze vorig jaar Miep in het zonnetje op Facebook met de tekst: “Moederdag. Mijn lieve, sterke, creatieve, grappige en zorgzame moeder Miep, die als sinds mensenheugenis de allerbeste tomatensoep weet te maken!”

Dubbel Zes

Daphne Deckers’ nieuwe boek Dubbel Zes gaat over Annabel Brinkmeester, een vrouw die in één keer alles wat ze liefheeft kwijtraakt. Ze probeert haar leven weer op te bouwen, maar ze raakt verstrikt in twee mannen en twee identiteiten. Het boek belandde meteen in de bestseller top-60.

Lees ook: 7x bizarre dieetgeheimen van beroemdheden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill