Zware tegenslag voor Dave en Donny Roelvink: Oma Dien overleden


Verdrietig nieuws voor Dave en Donny Roelvink

Het zit niet mee voor Dave en Donny Roelvink. Zo kreeg Dave vorige week te horen dat hij een geldboete, taakstraf en halfjaar rijontzegging opgelegd kreeg voor zijn dronkemansrit in augustus. Helaas is deze week niet veel vrolijker, want de oma van Dave en Donny is overleden.

Oma Dien overleed op 90-jarige leeftijd.

Hechte band

In de serie Effe Geen Cent Te Makken kwam al naar voren hoe gek Dave en Donny Roelvink op hun oma Dien waren. Oma Dien werd namelijk onwel terwijl ze bezig waren met de opnames, waardoor de Roelvinkjes zich grote zorgen maakten om haar. Haar overlijden kwam dan ook als een grote schok, omdat de jongens een erg hechte band met hun oma Dien hadden.

Stilzitten

Stilzitten deed oma Dien niet, zelfs op 90-jarige leeftijd stond ze nog af en toe achter de tap. Dave schreef twee maanden geleden op Instagram: “90 jaar oud me beste vriendin. Oma ik hou van je tot me dood.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

90 jaar oud me beste vriendin🎉 oma ik hou van je tot me dood xxx

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

Overlijden

Oma Dien overleed plotseling, op 90-jarige leeftijd. Dave en Donny geven allebei aan dat ze haar veel gaan missen. “Oma bedankt voor alle liefde. Ik zal voor altijd van je houden en kan me nu nog niet inbeelden hoe een leven zonder jou is. Want jij was mijn leven. Je was het mooiste wat me ooit is overkomen en zal je nooit maar dan ook nooit van me leven vergeten.” Dit schrijft Dave op zijn Instagram-account. Donny schrijft: “Jij was alles voor mij. Jij hebt mij groot gebracht, jij was mijn 2e moeder. De liefde van me leven is er niet meer. Geen tranen genoeg die dit kunnen verwerken. Oma ik hou van jou, voor altijd.”

We wensen Dave en Donny en de rest van de familie veel sterkte met dit verlies.

Lees ook: Zo zien ze kinderen van Frans Bauer en zijn vrouw Mariska eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Videostill