B&B Vol Liefde-Debbie over Paul: ‘Had niet meteen een liefdesgevoel’

Debbie liefde

‘Maar ik vond hem wel heel leuk’

Debbie uit B&B Vol Liefde ging er dan wel niet vanuit dat ze de liefde zou vinden in het programma, maar dat is haar wel degelijk gelukt. Ze is inmiddels nog steeds samen met liefde Paul en hebben het nog steeds erg leuk met elkaar. In gesprek met LINDA. vertelt de B&B-eigenaresse dan ook openhartig over haar avontuur. 

Liefde vinden op tv

“Het leek wel alsof Nederland het EK of WK speelde; iedereen keek en had het erover”, zegt Debbie over het succes van B&B Vol Liefde in gesprek met LINDA. Toch heeft ze nog even getwijfeld of ze wel mee moest doen. “Het was spannend, maar het is heel makkelijk om iets niet te doen uit angst”, legt ze uit. Ook had ze niet verwacht dat het liefdesexperiment kon slagen. “Ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit had verwacht écht de liefde te vinden.” Maar niks bleek minder waar, want ze is nog steeds happy together met Paul. “Ik had niet meteen een liefdesgevoel, maar ik vond hem wel heel leuk. Na zijn entree voelde het alsof ik hem al heel lang kende. Het was meteen vertrouwd.”

Populariteit

Heel Nederland werd binnen no-time fan van Debbie, en samen met Paul werd ze een van de publiekslievelingen van vorig seizoen. “Dat mensen dat zeggen; waar heb ik dat aan te danken? Ik heb niets anders gedaan dan me drie weken lang laten filmen”, reageert Debbie nuchter. “Daarna vertrekken ze en blijft het stil. Pas tijdens de uitzendperiode ging er iets leven. Het zinderde om me heen. Ik dacht: wat gebeurt hier allemaal voor gekkigheid?” Al vond ze dat allemaal ‘ontzettend leuk’.

“Tijdens de uitzendperiode was het wel een raar iets, dat het zo zindert. Ik woon op het platteland in Spanje en ineens kwamen er allemaal Nederlanders langs die met me op de foto wilden”, blikt Debbie terug. “Maar doordat iedereen zo positief is, vind ik het heel bijzonder en liefdevol.”

Eigen boek

Haar ervaringen heeft Debbie verzameld in een boek, genaamd Debbie: Lef, liefde en levenslust in haar Spaanse B&B, dat nu in de winkels ligt. “Het plan was om het boek pas eind dit jaar uit te geven, maar je moet het ijzer smeden als het heet is”, stelt ze. “Het leek ons beter om het rondom de zomer uit te geven. Haalbaar, maar veel werk. Heel veel zelfs. Ik heb als een zotte getikt.”

Overigens kunnen we alweer aftellen naar een gloednieuw seizoen van B&B Vol Liefde! Op 15 juli starten de nieuwe afleveringen. Voor die tijd kunnen we op 11 juli nog genieten van een Hoe is het nu met-aflevering, waarin we zien hoe het met de kandidaten uit Debbie haar seizoen gaat.

Lees ook: Oei: familie Wildeman uit Een Huis Vol belandde afgelopen weekend op de spoedeisende hulp

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Tips & Weetjes, LINDA. | Beeld: NL Beeld