Deborah Leemans over leven na Temptation Island: ‘Ik had psychische hulp nodig’

Deborah Leemans

Het was niet makkelijk voor Deborah

Het vorige seizoen van Temptation Island staat in ons geheugen gegrift. We zagen hoe de hondstrouwe Tim opeens veranderde in een vreemdganger en hier absoluut geen berouw over toonde. Heel Nederland (en België) viel over de acties van Tim en we zagen hoe Deborah haar hart gebroken werd. Nu het een aantal maanden geleden is, is het tijd om aan Deborah te vragen hoe zij dit allemaal heeft ervaren. 

De ultieme relatietest bleek te veel voor hun relatie.

Hulp

In de Belgische Story vertelt Deborah dat ze het heel zwaar gehad heeft. “Voor de reeks werd uitgezonden kon ik mijn verdriet met niemand delen, want de buitenwereld mocht nog niet weten wat er gebeurd was. En toen ik de beelden op televisie zag, brak ik helemaal.” Ze vertelt hoe ze veel berichten kreeg van jongeren die hetzelfde meegemaakt hadden. “Het deed deugd te weten dat ik niet alleen was, maar ik gaf mezelf van alles de schuld en voelde me heel onzeker.” Ze heeft veel psychische hulp gekregen na het hele avontuur en nu kan ze eindelijk weer zeggen dat het goed met haar gaat.

Bedrog

Na Temptation Island bleef het in eerste instantie alles behalve stil rond de twee ex-geliefden. Ze gebruikten hun social media kanalen om elkaar flink zwart te maken. Tim heeft veel over Deborah gezegd en dat wilde ze toch graag recht zetten. Tim vertelde namelijk dat Deborah vreemd gegaan was op een personeelsfeest. Ze zou toen gevallen zijn voor de charmes van haar baas. Hier blijkt niks van te kloppen, vertelt ze. “Na dat feest ben ik gewoon naar huis gegaan. Tim en ik zijn even uit elkaar geweest, maar van bedrog was nooit sprake.”

Leugens

Ondanks alle drama beweert Deborah dat ze toch nog berichtjes heeft gekregen van Tim. Hij wilde haar terug, vertelt ze. Tim ontkent dit en daarover kan ze enkel zeggen: “Ach, hij vertelt wel meer leugens. Dat ik geen diploma bedrijfsbeheer heb, bijvoorbeeld. Ik doe niet mee aan zijn kinderachtige spel, voor mij is het een afgesloten hoofdstuk.”

Lees ook: Waar of niet waar? De Temptation Island VIPS krijgen betaald om mee te doen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: videostill Temptation Island