Temptation Island’s Demi kwaad op presentatrice Annelien: ‘Het enige wat je deed was stoken’

Deelneemster Demi is woest op de presentatrice van Temptation Island 

Het zal Temptation Island-fans niet zijn ontgaan dat dit seizoen braver is dan voorgaande seizoenen. Tot nu toe reed nog niemand een scheve schaats in het verleidingsprogramma, maar de drama ná het programma is des te sappig.

Demi plaatst een zeer kritische noot bij een uitspraak van presentatrice Annelien.

Voor de faam

Onlangs deelde presentatrice Annelien Coorevits wat ze van de kandidaten van dit seizoen vond en ze nam niet bepaald een blad voor de mond. “Ik heb het gevoel dat bepaalde koppels zich niet hebben ingeschreven om hun relatie te testen, maar om bekend te worden,” deelde de presentatrice met HLN. Ze vroeg zich daarbij hardop af waarom de deelnemers in hemelsnaam hun relatie op het spel wilden zetten voor faam.

Stoken

De presentatrice vervolgde haar verhaal met de woorden dat ze moeilijk tot de vrouwen kon doordringen. “Ze zijn niet altijd eerlijk. Ze zijn enorm bezig met de camera’s en hoe ze overkomen.” Deze uitspraak stootte deelneemster Demi tegen de borst en ze reageerde fel op Anneliens uitspraak. “Deze vrouw hebben wij letterlijk 10 minuten per dag gezien en zij kent mij zogenaamd als geen ander? Ga toch weg, het enige wat je kon doen was stoken tijdens de show”, schrijft Demi in een recent bericht op haar Instagram Stories.

Lees ook: Rick Brandsteder over Temptation Island: ‘Het gaat toch wel tegen mijn principes in’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Glamour | Beeld: Videostill Temptation Island