Hilarisch: Dionne Stax krijgt het warm van het borsthaar van Matthijs van Nieuwkerk

Het zorgt voor hilarische beelden van Dionne Stax

De tijd tussen kerst en oud en nieuw staat altijd in het teken van de beste plaatjes aller tijden. De Top 2000 van Radio 2 is een bekend fenomeen en ook het programma Top 2000 A Gogo trekt veel kijkers. Dit keer was nieuwslezeres en presentatrice Dionne Stax te gast en dat zorgde voor hilarische televisie. 

Ze biechtte in het programma op dat ze best wel gek is op borsthaar.

Lijstduwer
Het programma staat altijd in het teken van de nodige weetjes op muziekgebied en er is altijd een ‘lijstduwer’ te gast. Die lijstduwer noemt dan een nummer waarvan ze wil dat het volgend jaar wel in de Top 2000 staat. Dit keer was dat Dione Stax met een nummer van Bon Jovi. Ze biecht op dat ze eigenlijk al sinds haar vijfde levensjaar gek is op de zanger Jon Bon Jovi.

Blouse
Ze vertelt dat ze gek is op zijn haar. Zowel dat op zijn hoofd als op zijn borstkas. Dit vertelt ze al giechelend en als Matthijs van Nieuwkerk, die het programma presenteert, ook nog zijn blouse opentrekt om het zijne te laten zien houdt ze het echt niet meer. Ze zit met het rood op de kaken te giechelen als een tienermeisje. Als ze vervolgens ook nog haar heupen losgooit met een tandenborstel als microfoon is de sfeer in de studio compleet.

Kijk zelf de hilarische beelden hier:

Lees ook: Veel kritiek op Yolanthe Sneijder-Cabau na plaatsen foto Xess Xava

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Top 2000 A Go Go | Beeld: videostill Top 2000 A Go Go