Dit is waarom Anouk haar hoofd heeft kaalgeschoren

Anouk

Er was een belangrijke reden voor

Anouk is absoluut niet bang om te experimenteren met verschillende looks – alles staat haar tenslotte ook prachtig. Van lange lokken tot een stoere bob en van piercings tot gouden tanden, de zangeres heeft het allemaal gehad. Onlangs verraste Anouk haar volgers met een compleet nieuwe coupe, waarbij de tondeuse niet onaangeraakt bleef. Ze vertelt nu waarom ze ervoor koos om haar haren af te scheren.

Gemillimeterd kapsel

De zangeres kiest wel vaker voor een nieuwe, opvallende coupe, maar onlangs wist ze voor een kapsel te gaan die we nog niet eerder hadden gezien bij d’r. Anouk speelde het echter niet op safe met een nieuw kleurtje, maar ging voor een ultrakorte coupe. En, als we zeggen ultrakort, bedoelen we dat ook. Anouk nam namelijk afscheid van haar blonde lokken en gaat sindsdien met een gemillimeterd kapsel door het leven.

Allergie

Echter blijkt nu dat ze niet zomaar voor deze gemillimeterde look heeft gekozen. Aan tafel bij Jinek vertelt ze namelijk dat ze een PPD-allergie heeft. Bij zo’n allergie ben je allergisch voor de stof die in haarverf zit. Daarom moest Anouk haar lokken wel afscheren. Volgens de zangeres duurt het nog wel even voordat de stof uit haar lichaam is en haar haren weer helemaal zijn aangegroeid. Aii…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Gelukkig heeft Anouk ook goed nieuws voor haar fans, namelijk dat ze volgend jaar op het Malieveld in Den Haag zal optreden. Ook is ze komend seizoen weer als coach bij The Voice of Holland te zien. Yay!

Lees ook: Zo gaat het nu met Beverly Hills 90210-actrice Jennie Garth

Bron: Beau Monde | Beeld: Instagram, Brunopress