Zo ziet de knappe oudste dochter van Jan Kooijman eruit

Jan Kooijman dochter

De trotse vader deelt een unieke foto van dochter Logan

Jan Kooijman houdt zijn gezinsleven normaal gesproken buiten de schijnwerpers. Voor de verjaardag van zijn oudste dochter Logan maakt de acteur een uitzondering. Als trotse vader deelt Jan een prachtig kiekje op zijn Instagram.

Dochter Logan

De oudste dochter van Jan mocht onlangs alweer negen kaarsjes uitblazen voor haar verjaardag. En waar de acteur normaal gesproken zijn gezin niet vaak laat zien op zijn social media-kanalen, deelde hij nu toch een prachtige foto van zijn dochter. Goede genen zitten zeker in de familie, want de oudste dochter van Jan is een plaatje. Dat blijft ook bij fans niet onopgemerkt. “Wat is ze prachtig!” klinkt het volop in de reacties.

View this post on Instagram

9 #Logan 🥳💜🥰

A post shared by Jan Kooijman (@jankooijmagram) on

Nieuwe coupe

Jan heeft voor zijn volgers op Instagram wel vaker een verrassing in petto. Zo showde hij laatst zijn nieuwe coupe op het platform. De acteur ruilde zijn korte strakke kapsel in voor een volle bos. De voormalige soapster schittert nu met lokken tot op zijn schouders. En dat is even wennen, blijkt wel uit de verdeelde reacties onder de foto. Jan komt er goed mee weg, maar sommige volgers zijn niet te spreken over de transformatie: ‘Zit je in een midlifecrisis, Jan?’

View this post on Instagram

Kleine shirt-waardeer-post 😍 #scream

A post shared by Jan Kooijman (@jankooijmagram) on

Lees ook: Isa heeft geen contact meer met haar dochter: ‘Kan ik haar alsnog een verjaardagswens sturen?’

Bron: Grazia | Beeld: Videostill Op1