Zo ziet de prachtige dochter van Rowan Atkinson eruit

Rowan Atkinson

Vind jij dat ze op haar vader lijkt?

Bij het grote publiek is Rowan Atkinson voornamelijk bekend als de onhandige Mr. Bean, maar de 63-jarige acteur is veel meer dan alleen een personage. Zo mag hij zichzelf ook komiek, scriptschrijver en vader noemen. Hij is gezegend met twee prachtige kinderen en de derde is op komst.

Kinderen

Met ex-vrouw Sunetra Sastry kreeg Rowan twee kinderen: Benjamin (1993) en Lily (1995). In november werd bekend dat Rowan opnieuw vader wordt. Zijn vrouw Louise Ford (33) is in verwachting van hun eerste kindje samen. Rowan onthult niet veel over de zwangerschap en wil details hierover buiten de spotlights houden.

Spotlights

Zijn inmiddels 22-jarige dochter Lily zoekt daarentegen wel graag de spotlights op. Hoewel ze een paar kleine filmrolletjes voor haar rekening mocht nemen, ambieert ze geen acteercarrière zoals die van haar vader. De brunette focust zich liever op haar zangcarrière.

Popster in de maak

Dat de 22-jarige een gouden keeltje heeft, blijkt wel uit de onderstaande video. Rowan legde zelfs 16.000 pond -omgerekend 22.000 euro- neer om de zangcarrière van zijn dochter van de grond te krijgen. Zo tastte de acteur diep in de buidel, zodat zijn dochter een clip kon opnemen en cabaretlessen kon volgen.

Bekijk hieronder hoe de 22-jarige dochter van Rowan er nu uitziet.

#lilyatkinson mr.beans daughter…

Een bericht gedeeld door 🔱YEAH ♏ J🅾KËR (@mj_says_that_unofficial) op


Lees ook: Dit is het moment van de dag waarop je het snelst calorieën verbrandt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: videostill BBC