Kijkers DWDD geëmotioneerd door optreden Willeke, Wibi en Waylon

DWDD Waylon, Willeke en Wibi

Ook Willeke Alberti leek geëmotioneerd door het optreden

In De Wereld Draait Door bespreekt Matthijs van Nieuwkerk het nieuws dat momenteel Nederland domineert. Het komt als geen verrassing dat de coronacrisis weer bovenaan de agenda stond. Om mensen moed in te zingen traden Willeke Alberti, Waylon en Wibi Soerjadi op met hun versie van het nummer ‘Samen Zijn’ van Willeke Alberti.

Verschillende generaties, verschillende stijlen

Ook de optredens van artiesten zijn door de coronacrisis afgezegd. Zanger Waylon kwam op het idee om Willeke Alberti’s Samen Zijn opnieuw uit te brengen en vroeg Willeke en Wibi Soerjadi om het nummer met hem ten gehore te brengen. “Verschillende generaties, verschillende stijlen die elkaar nu vinden, terwijl ze elkaar anders misschien niet hadden gevonden”, zo omschrijft Waylon het drietal.

#samenzijn

Met anderhalve meter afstand trad het trio op in De Wereld Draait Door. Willeke wordt al snel emotioneel tijdens het uitvoeren van het nummer. Net als de kijker, zo blijkt uit tig tweets op Twitter. Waylon riep de kijker op om in tijden van isolatie filmpjes van zichzelf te posten op sociale media met de hashtag #samenzijn. “Het maakt niet uit wat je aan het doen bent: zingen, een spelletje spelen of huiswerk maken. We willen een prachtig document maken.” Op social media stroomden de reacties dan ook binnen over het emotionele optreden van Waylon, Wibi en Willeke.

Oeps, foutje

Het emotionele optreden van Waylon, Wibi en Willeke werd door een foutje echter wel even abrupt verstoord. Plots zag de kijker presentatrice Antoinette Herstenberg van het programma Radar in beeld. “Ik heb twee minuten jongens. Eerst de promo”, zegt ze in de camera. Maar al snel wordt teruggeschakeld naar het optreden van de ‘3 W’s’.

Wees lief voor elkaar

Waylon sluit het optreden van het trio af met bemoedigende woorden. “Blijf gezond en blijf veilig. Wees lief voor elkaar”. Willeke sluit zich daar helemaal bij aan en de ietwat geëmotioneerde zangeres krijgt een lieflijk kushandje van Waylon. 

 

Lees ook: BzV-kandidaat Betty vertelt openhartig waarom ze geen toekomst met Geert Jan zag

Bron: De Wereld Draait Door | Beeld: Videostill De Wereld Draait Door