Wauw: dit is de echte naam van Glennis Grace!

Glennis

Glennis’ echte naam is net zo mooi als haar artiestennaam!

Ze heeft een stem waar wij elke keer kippenvel van krijgen en behoort tot de beste zangeressen die ons land rijk is: Glennis Grace. Al op 11-jarige leeftijd deelde Glennis het podium met legende Julio Iglesias en toen ze op 16-jarige leeftijd meedeed met de Soundmixshow won ze met glans. 

Glennis sleepte een platencontract in de wacht, maar het grote succes bleef helaas uit.

Flops
Haar platen flopten en de zangeres verdween langzamerhand uit de schijnwerpers. Ook een deelname aan het Songfestival deed haar ster niet opnieuw rijzen, ze kwam niet door de voorrondes heen. Hierna volgde nog het nummer Shake Up The Party, maar ondanks een prijzige videoclip werd ook dit weer een flop. Glennis werd gedumpt door haar platenlabel en haar manager verbrak de samenwerking.

Afscheid
Eind 2011 keerde het tij echter voor Glenda Hulita Elisabeth Batta, zoals Glennis Grace echt heet. Ze deed mee aan het programma De beste zangers van Nederland en zong daar haar versie van Afscheid, de megahit van Volumia!. Een nummer 1-hit was geboren en eindelijk kreeg Glennis het succes waar ze zo lang op wachtte. Sinds een aantal jaren is ze onderdeel van de groep Ladies of Soul en heeft ze talloze fans en optredens. Terecht, want haar stem is gewoon schitterend!

Lees ook: Wat een spetter: zó ziet hartendief Brandon uit 90210 er nu uit

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Wikipedia, Libelle | Beeld Instagram Glennis Grace