Dit zijn de eerste beelden van Boer Zoekt Vrouw

Wij kunnen niet wachten tot Boer Zoekt Vrouw weer begint

Nog even en dan zitten we elke zondagavond om 20:20 uur aan de buis gekluisterd om het allernieuwste seizoen van Boer Zoekt Vrouw te kijken. Momenteel is het nog gissen welke boeren of boerinnen de meeste brieven krijgen en dus gevolgd worden om de ware Jakob(a) te vinden. 

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw start 16 september.

Nieuw seizoen

Yvon Jaspers blijft dit seizoen op Hollandse bodem om vijf boeren te helpen bij het vinden van hun grote liefde. Maar liefst 635 boeren gaven zich op voor het programma, helaas konden er maar tien boeren geselecteerd worden. Op 13 mei stelden alle tien overgebleven boeren zich voor aan het publiek. De vijf boeren die de meeste brieven krijgen worden dit seizoen gevolgd op hun liefdespad.

Eerste beelden

Over tien dagen is het zover en kunnen we kijken naar het nieuwe seizoen. Zondag 16 september kunnen we zien dat de boeren hun brieven krijgen. Om het wachten wat dragelijker te maken, deelt Boer Zoekt Vrouw op Facebook alvast een voorproefje. In de video zijn de (verbaasde) reacties van een paar van de boeren te zien wanneer Yvon ze hun brieven krijgen. Wij hebben er nu al zin in!

 

Lees ook: Kate Middleton heeft iets bijzonders met haar haar gedaan om een hartverwarmende reden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Boer Zoekt Vrouw | Beeld: KRO-NCRV, fotograaf: Linelle Deunk