Huiveren geblazen: dit zijn de eerste beelden van het tweede seizoen YOU

You seizoen 2

Het tweede seizoen belooft weer zenuwslopend te worden

Fans van de hitserie YOU kunnen vast gaan aftellen. Op tweede kerstdag verschijnt namelijk het tweede seizoen op Netflix. Dat wordt de dagen na kerst dus uitbuiken op de bank met deze verslavende serie. Helaas is er nog geen trailer beschikbaar, maar de eerste foto’s zijn al wel naar buiten gebracht. En die roepen behoorlijk wat vragen op. 

Wie kan er niet wachten op seizoen twee?

Voorproefje

Het tweede seizoen van YOU wordt naar verluidt een stuk duisterder dan het eerste en brengt een compleet andere kant van Joe Goldberg aan het licht. De foto’s geven alvast een voorproefje van deze ‘nieuwe kant’. Zo zien we hoe Joe hoogstwaarschijnlijk zijn volgende slachtoffer achtervolgt – met de ironische naam Love – terwijl ze rustig haar boodschappen doet.

Relatie

Anders dan in het eerste seizoen, hebben Joe en Love geen relatie, zoals Joe en Beck hadden. Schrijfster van de serie Sera Gamble vertelde eerder al: “Joe had Love alleen kunnen ontmoeten na wat er tussen hem en Beck is gebeurd. Joe is niet op zoek naar liefde. Zijn hart is gebroken door wat er is gebeurd. Love biedt hem een vriendschap, een ander soort relatie.”

View this post on Instagram

Nobody: Joe: Hello you.

A post shared by YOU (@younetflix) on

Op een tweede foto kijken Joe en zijn eerste liefde Candice elkaar diep in de ogen. Dat kan haast alleen maar fout gaan…

View this post on Instagram

Hey bunnies. Here is your first look at YOU S2.

A post shared by YOU (@younetflix) on

YOU

YOU vertelt het verhaal van Joe Goldberg, een mysterieuze jongen die volledig geobsedeerd raakt door Beck, een meisje dat op een dag bij hem de boekwinkel binnenloopt. Joe gaat steeds verder om haar aandacht te krijgen en haar duidelijk te maken dat hij de ware is. In het tweede seizoen van YOU verhuist Joe van New York naar Los Angeles. Wat hij daar precies gaat doen, is nog niet bekend. Dat wordt dus bingewatchen!

View this post on Instagram

Meet your match. YOU S2 December 26.

A post shared by YOU (@younetflix) on

Lees ook: Dream job alert: betaald krijgen om in 12 dagen 24 kerstfilms te kijken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill