Dit is het eetdagboek van realityster Kim Kardashian

Kim Kardashian

Die curves krijg je niet cadeau

Geen achterwerk is zo bekend als dat van Kim Kardashian. Over de hele wereld laten vrouwen hun billen onder handen nemen om ze er net zo uit te laten zien als die van de realityster. Naast Kims derrière is trouwens ook de rest van haar lichaam in perfecte shape. Zo heeft ze curves waar je u tegen zegt en ziet haar huid er altijd perfect uit. Wat eet Kim precies om er zo strak uit te blijven zien? Wij delen haar eetdagboek met je.

Haar dieet is extreem koolhydraatarm.

Kim Kardashian

Na de geboorte van haar derde kindje stortte Kim zich op het Atkins 40-dieet om de zwangerschapskilo’s weer kwijt te raken. Dit is een extreem koolhydraatarm dieet, waarbij je maar 40 gram koolhydraten per dag mag eten. Om gewicht te verliezen, hield Kim zich aan een calorie-inname van maximaal 1800 calorieën per dag. Daarbij sportte de realityster ook nog eens fanatiek. “Het is erg moeilijk om je lichaam na de zwangerschap weer terug in vorm te krijgen”, vertelt Kim aan PEOPLE. “Je hebt er veel mentale en fysieke kracht voor nodig,”

Benieuwd wat Kim zoal op een dag eet? Je leest het hieronder.

Ontbijt

Kim kiest graag voor een eiwitrijk ontbijtje. Zo begint ze haar dag vaak met een stevig maaltje, bestaande uit scrambled eggs met een kalkoenworstje en Gouda-kaas. Daarbij eet ze nog 120 milliliter Griekse yoghurt met blauwe bessen. Op andere dagen kiest ze voor kip chorizo met bloemkool en kaas. Soms eet ze er nog een stuk fruit bij.

Ochtendsnack

Wanneer Kim op dieet is, snackt ze vaak een Atkins-reep met noten. Die wisselt ze weleens af met een halve appel of een klein stukje kaas. Zo nu en dan gaat Kim voor een vanille-frappe. Klinkt misschien ongezond, maar wij vermoeden dat ze niet voor de calorierijke Starbucks frappe gaat, maar een magere variant kiest.

Lunch

Tijd voor de lunch! Kim houdt ervan om tussen de middag een koolhydraatarme maaltijd te eten. Een spinaziesalade met gegrilde kip en fetadressing of een kalkoenburger met aioli, tomaat en augurk zijn enkele van haar opties. Ook is ze gek op courgetti, spaghetti gemaakt van courgette. Hierbij eet ze dan vaak een kipworstje.

Middagsnack

Surprise surprise: ook nu grijpt Kim weer naar een Atkins-reep. De Amerikaanse eet geregeld zo’n noten- en fruitreep als tussendoortje, in verschillende smaken. Af en toe wisselt ze dit af met één wortel en hummus.

Diner

Vrijwel al Kims avondmaaltjes zijn koolhydraatarm. Ze kiest vaak voor een mager stukje vis of kip en combineert dit standaard met verse groenten, zoals groene asperges of bloemkool. Heel sporadisch eet Kim een kleine portie rijst tijdens het diner. Maar niet te vaak natuurlijk, want ja: koolhydraten.

Disclaimer: Dit dieet zal je niet hetzelfde lichaam als Kim Kardashian bezorgen. Een dergelijk voedingspatroon werkt lang niet voor iedereen en het is dan ook niet aan te raden dit één-op-één over te nemen.

Lees ook: Dit is wat Jennifer Aniston eet op een dag

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: PEOPLE | Beeld: Videostill