Eloise van Oranje straalt als fashion queen op social media

Eloise

De gravin geeft op Instagram en TikTok een kijkje in haar kledingkast

Eloise van Oranje, het nichtje van koning Willem-Alexander, straalt op social media. Sinds de 18-jarige gravin een openbaar Instagram- en TikTok-account heeft, krijgen we veel van de spontane tiener te zien. Aan haar inmiddels bijna 30.000 volgers op Instagram laat Eloise onder andere zien dat ze net zo modieus is als haar koninklijke tante en nichtjes. De merken die ze draagt zijn misschien een tikkeltje toegankelijker en kunnen ook bij jou in de kast hangen.

Outfits

In haar Instagram-stories en TikTok-filmpjes poseert de spontane Eloise in haar favoriete outfits. Zo showt ze de zomersetjes die ze voor dit jaar in de kast heeft hangen. Net als Tante Máxima, die onlangs nog verscheen in een jurk van de H&M, hoeft het voor Eloise niet allemaal dure designkleding te zijn. De gravin draagt namelijk gewoon merken als Weekday en Zara. Bij die laatste winkelketen shoppen Amalia, Alexia en Ariane ook regelmatig. Ook schijnt Eloise af en toe iets uit haar moeders of zelfs haar vaders kledingkast te lenen. Of de gravin alleen maar betaalbare merken draagt? Dat niet. Zo werd de tiener op Instagram ook gespot met een ketting van Tiffany & Co waar toch een prijskaartje van zo’n €1000 aanhangt, vertelt royalty-verslaggever Annemarie de Kunder aan RTL Boulevard.

Verkoop

De kleding van Eloise kan ook bij jou in de kledingkast hangen, want de blondine zet regelmatig een deel van haar garderobe online te koop. Via verkoopwebsite United Wardrobe biedt de modeliefhebber kleding aan die ze niet meer draagt. Voor een zacht prijsje geeft Eloise haar schitterende outfits zo een tweede leven.

Populair op Instagram

De 18-jarige fashionista is niet alleen heel open over haar kledingcombi’s en de merken die ze draagt. De kleindochter van Beatrix laat ook andere beelden uit haar dagelijks leven met vriendinnen en familie zien. Dat veel mensen graag een kijkje nemen in de wereld van de Oranjes moge duidelijk zijn: de populariteit van Eloise op Instagram neemt nog iedere dag toe. Volgens Eloise zelf komt dat omdat ze online ook echt zichzelf is.“Ik wil gewoon een beetje positieve energie uitstralen. Ik heb gewoon lol en zo. Ik denk dat mensen het wel leuk vinden om dat te zien,” verklaart de gravin in een interview met het NOS Jeugdjournaal.

Lees ook: Wil je zien: deze documentaire geeft uniek kijkje in het dagelijks leven van koningin Máxima

Bron: RTL Boulevard, NOS, Instagram @eloisevanoranje | Beeld: RVD, fotograaf: Jeroen van der Meyde