Babynieuws! Epke Zonderland is opnieuw vader geworden 

Epke

De turner deelt een prachtige foto van zijn gezin

Epke Zonderland en zijn vrouw Linda zijn opnieuw ouders geworden van een zoon. Op Instagram deelt de turner een liefdevol plaatje van zijn kersverse gezin.  

Blauwe wolk

Epke Zonderland zweeft momenteel op een grote blauwe wolk. Samen met zijn vrouw Linda heeft hij er een zoontje bij gekregen. Het kleintje heeft de oer-Hollandse naam Jan gekregen. Dat betekent ook dat hun andere zoon, Bert, grote broer is geworden. 

Dankbaar en blij

“Dankbaar en blij zijn wij met de geboorte van onze zoon en broertje Jan”, schrijft de turner bij een lieve foto van zijn kersverse gezin van vier. De kleine Jan is op 1 april geboren. “We genieten volop van ons mooie kereltje”, voegt hij er nog aan toe. En dat snappen wij helemaal, het gezinsgeluk spat ervan af! 

 

Welkom op de wereld

Het regent felicitaties voor Epke en zijn gezin onder het bericht. “Gefeliciteerd en veel geluk samen”, schrijft een volger. “Welkom op de wereld Jan”, zegt een ander. Weer een ander: “Wat mooi, en fijn dat alles ook goed gaat. Geniet van jullie mooie gezinnetje!” En dat wensen wij Epke ook!

Lees ook: Aha: zwangere vrouwen kunnen aan hun navel zien wat het geslacht wordt 

Bron: Instagram Epke Zonderland | Beeld: Brunopress