Zo wist Erica Meiland haar nieuwe relatie maandenlang geheim te houden

Erica relatie

Erica en privédetective Sander zijn al een halfjaar samen

Een nieuw gezicht in Chateau Meiland: Sander van Betten, de nieuwe vlam van Erica Meiland. Hoewel het leven van Erica behoorlijk in de schijnwerpers staat, wist ze deze relatie toch maandenlang geheim te houden. Hoe ging dat?

Buiten daten

Het is niet zo dat de voormalig kasteelvrouwe en de privédetective zelf hun uiterste best deden om hun dates niet openbaar te maken. Zoals we zagen in Chateau Meiland trekken de twee tortelduifjes er gewoon op uit in de buitenlucht. “Daar zijn ook weleens foto’s van gemaakt. Mensen hebben ons wel gezien met de honden – en herkend – maar dat is allemaal onder de pet gebleven”, vertelt Sander in de podcast van Shownieuws. Met zijn beroep weet hij natuurlijk ook wel de nodige discretie te bewaren. “Er waren heel weinig mensen die het wisten. Dus dan heb je ook weinig kans dat het uitlekt.”

Duidelijke hints

Toch leek het erop dat Sander er zelf alles aan deed om ontdekt te worden als de nieuwe liefde van Erica. Zo stond zijn social media vol met hints naar de blondine en naar de realityshow. Zo deelde Sander foto’s van de trui van Erica, het boek van Martien en een glas van Chateau Marillaux. Achteraf blijkt dat het koppel al een halfjaar samen is, en dat Sander vanaf het eerste moment dat hij haar op televisie zag al een oogje had op de Meiland-moeder. En met Martien zit het ook wel goed: “Hij is net zoals op tv, dus gewoon gezellig”, vertelt de verliefde detective.

Te zien in de serie

Sander doet echter niet uit de doeken hoe het verder gaat met de liefde. Dat kan hij niet vertellen zolang de serie nog loopt. “We zijn allebei nogal nuchter en wat komt, dat komt.” Ook vindt hij het geen enkel probleem dat Erica nog officieel getrouwd is met Martien. “Ik kan daar verder niks over zeggen.”

Lees ook: Maxime Meiland en Leroy over zwangerschap: ‘We zijn dolgelukkig’

Bron: Shownieuws Podcast | Beeld: Brunopress