Met deze man was Meghan Markle getrouwd voordat ze Harry ontmoette

meghan markle
Dit is de ex-man van Meghan Markle

Afgelopen weekend keken ruim 2,3 miljoen Nederlanders naar de bruiloft van prins Harry en zijn Meghan Markle. Menig vrouw heeft een traantje weggepinkt bij het kijken naar de Royal Wedding. We zagen de tortelduifjes verliefd naar elkaar kijken en even leek het alsof ze altijd voor elkaar bestemd waren. Toch is niets minder waar, want Meghan is al eens getrouwd geweest met een andere man.

Met deze man stapte Meghan Markle eerder in het huwelijksbootje.

Relatie

Voor Harry had Meghan een relatie met de Amerikaanse filmmaker Trevor Engelson, bekend van onder andere de film Remember Me met Robert Pattinson. De twee ontmoetten elkaar in 2004 en hadden zes jaar lang een relatie voordat Trevor Meghan ten huwelijk vroeg. In 2011 trouwde het stel in Jamaica, maar helaas strandde het huwelijk twee jaar later.

Uit elkaar

Ook al hadden Meghan en Trevor al ruim zes jaar een relatie voordat ze trouwden, toch hielden ze het niet vol. Volgens een kennis van de twee kwam dit door de afstand. Meghan had de rol van Rachel Zane in de bekende serie Suits bemachtigd en moest daarvoor veel filmen in Toronto. Haar man woonde echter in Los Angeles om aan zijn films te werken. De afstand was te ver en ze konden elkaar te weinig zien.

Bitter

Hoewel het niet bekend is of Megan en Trevor vriendschappelijk uit elkaar gingen, lijkt het nu alsof Trevor niet erg blij is met zijn ex-vrouw. Hij heeft namelijk plannen om een televisieserie te maken over een vrouw die haar man verlaat voor een prins. Hij probeert dus ook een slaatje te slaan uit het nieuwe huwelijk van Meghan Markle.

Zo ziet Trevor eruit:

Lees ook: De leukste tweets tijdens de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Videostill YouTube