Nobody’s perfect: Fajah Lourens showt loshangend buikvel aan volgers

De fitnessgoeroe deelt een eerlijke video van zichzelf

Fajah Lourens deelt regelmatig jaloersmakende kiekjes van haar ‘killerbody’ op Instagram. Foto’s waarbij de stalen buikspieren en perfect gevormde billen regelrecht van je beeldscherm afspringen. Desondanks is ze altijd eerlijk geweest over het feit dat haar lichaam allesbehalve perfect is. Zo liet ze in een eerdere post al zien dat ze net als iedere andere vrouw last heeft van cellulitis en daar deed ze gisteren nog een schepje bovenop. De fitnessgoeroe deelde een video van haar loshangende buikvel en plaatste hierbij een mooie boodschap.

 

‘Wees trots op je buikvel!’, aldus Fajah.

‘Omarm je lichaam’

In de Instagram-post vertelt Fajah dat ze regelmatig vragen krijgt van vrouwen die willen weten hoe ze van hun loshangende buikvel af kunnen komen na een zwangerschap. Haar antwoord: ‘Niet! Omarm je lichaam en wees trots op je buikvel. Je prachtige lichaam heeft dit overgehouden aan het meest kostbare bezit wat je maar kunt hebben. Geniet van jezelf en houd van jezelf’, benadrukt ze.

Beste kant

Dat een perfect plaatje staat of valt met de juiste pose en belichting, liet Fajah een tijdje geleden nog zien in een andere Instagram-post. De killerbody-schrijfster  plaatste toen een foto van haar – naar eigen zeggen – ‘mooie kant en nóg mooiere kant’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Je wil natuurlijk altijd je mooiste kant op de foto. Vandaag deel ik mijn mooie kant en mijn nog mooiere kant en op de tweede foto’s dezelfde mooie kanten met mooi licht ipv schaduw licht zo als op de 1e twee fotos( mijn advies kijk altijd naar jezelf in mooi licht)Ik wil even laten zien dat cellulite niets is om je voor te schamen de meeste vrouwen hebben het. Ik heb er op een been meer aanleg voor als op mijn andere been, om er helemaal vanaf te komen moet ik heel hard/zwaar trainen, heel goed op mn eten letten en ook nog eens om de dag cuppen. Trainen doe ik op dit moment maar drie keer per week, wijn vind ik onweerstaanbaar en toen mn relatie overging was ik mn vaste cupper ook kwijt🤦‍♀️. Het resultaat is cellulite vind ik het erg? Ik vind het jammer maar ik zeg nog steeds tegen mezelf je ziet er fantastische uit. Wees lief voor jezelf en vanuit die liefde kan je er voor kiezen om 8 weken te bikkelen. Niet vanuit afschuw over je lijf. Ik heb een boek geschreven speciaal over dit onderwerp met mijn anti cellulite dieet kwam ik er in 8 weken helemaal vanaf. Voor de zomer een shoot of je bruiloft vind ik het helemaal de moeite waard maar persoonlijk vind ik het niet meer de moeite waard om het hele jaar zo streng voor mezelf te zijn. #loveyourself

Een bericht gedeeld door MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) op

Lees ook:  Meghan Markle krijgt kritiek op haar figuur na het delen van deze foto

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!
Bron: Libelle | Beeld: Videostill