Familie Meiland ontroert Marga Bult met ‘overdonderende verrassing’

Marga Bult

Marga Bult schrijft dat deze verrassing haar tot tranen roerde

Zangeres Marga Bult is een van de mensen die tijdens de coronacrisis weer als verpleegkundige aan de slag ging. Iets wat de familie Meiland erg bijzonder vindt. De Meilandjes besloten de 63-jarige blondine daarom te verrassen met een bijzonder cadeau.

Bijzondere verrassing

“Soms is iets een totale verrassing en schiet ik vol na bezorging aan de deur. Dit is wel heel erg attent en lief van de Meilandjes!”, begint Marga haar bericht op Twitter. Op de foto is te zien dat de familie Meiland een fles chardonnay naar Marga stuurde. “Marga, bedankt voor je inzet en al je goede zorgen. Je bent een voorbeeld en een grote steun voor velen. Met deze magnum kun je snel eens lekker wijnen wijnen wijnen. Santé! De familie Meiland”, staat er op het kaartje geschreven.

Ontroerd

Op Instagram zet Marga de familie Meiland opnieuw in het zonnetje. Zo schrijft de zangeres dat ze tot tranen geroerd was. “Soms… krijg ik tranen in mijn ogen van ontroering na zo’n bizarre tijd.” Dat ze een fles wijn van de Meilandjes krijgt, is dan ook iets wat Marga goed doet. “Wat attent, wat ontzettend lief. Dit doet mij zo goed. Dikke dank aan de familie Meiland.” Marga sluit af dat ze afgelopen weekend zeker ging genieten van de wijn.

View this post on Instagram

Soms…krijg ik tranen in ‘mn ogen van ontroering na ‘n bizarre tijd #coronavirus en de onrust rondom #blacklivesmatter waar wij momenteel mee moeten dealen. Krijg ik zomaar ‘n magnumfles #meiland wijn aan de deur vandaag, met ‘n opbeurende kaart vol mooie woorden. Wat attent, wat ontzettend lief en JA dit doet mij zoooo goed, met dikke dank aan de familie Meiland. @martienmeiland @maximemeiland @chateaumeilandmemes.nl voor deze complete overdonderende verrassing. Martin, jij zong al ooit #rechtopindewind voor mij. Dat gaat nu zeker lukken hoor. 😂Binnenkort maar eens samen #wijnenwijnenwijnen Hoe dan ook, ik neem dit weekend absoluut ‘n ontspannen wijntje op de afgelopen tijd en natuurlijk ook op jullie! Dankjewel en stralend weekend gewenst. #samensterk 🥂💖

A post shared by Marga Bult. (@margabult) on

Lees ook: Rachel Hazes over gemis kleinzoon Fender: ‘Dat doet zeer’

Bron: Instagram Marga Bult | Beeld: Videostill