Oei: familie Wildeman uit Een Huis Vol belandde afgelopen weekend op de spoedeisende hulp

Een Huis Vol

‘Het is nooit saai’

We kennen de familie Wildeman natuurlijk allemaal uit het programma Een Huis Vol, waar het gezin wordt gevolgd in hun dagelijkse rituelen. En hoewel ze vaak leuke dingen meemaken, zijn er ook wat dagen dat het niet helemaal goed gaat binnen het gezin. Zo ook afgelopen zondag, toen zoon Joshua ineens op de spoedeisende hulp belandde.

Heftige buikklachten

Priscilla deelt op Instagram twee foto’s vanuit het ziekenhuis. “Nooit saai hier!”, schrijft ze erbij. “Zo ben je aan het opruimen knutselen en gaan we eten en zo zit je op de spoed. Volgens Priscilla had Joshua ’s ochtends al buikpijn. Op een gegeven moment werd het zo erg dat gaan zitten of opstaan al erg pijn deed. Daarnaast was hij ook misselijk en had hij een verhoging van 38.1.

Spoedeisende hulp

Omdat de klachten zo heftig waren, besloot de familie Wildeman zondag om toch maar met Joshua naar de Spoedeisende Hulp te gaan. Daar denken ze dat het wellicht om een blindedarmontsteking gaat. Zijn ontstekingswaarden zijn echter laag, maar het zou kunnen dat het een beginnende ontsteking is.

“Afwachten”, besluit Priscilla. Misschien is het nog nodig om bloed te laten prikken. Voor nu kan de familie in ieder geval rekenen op heel veel steun van hun volgers. In de reacties regent het beterschapswensen.

Bespaartips

De familie Wildeman heeft door hun vele kinderen natuurlijk ook veel kosten. Onlangs deelde Priscilla hoe ze zoveel mogelijk besparen in het dagelijks leven. Daarbij had ze in het bijzonder een tip voor de komende zomer, namelijk om een groot zwembad te kopen voor in de tuin. “Als de kinderen in het zwembad zijn geweest, hoeven ze daarna niet meer te douchen, want ze zijn al in een groot bad geweest. Het water dat in het zwembad gaat, bespaart ons weer water dat anders gebruikt zou worden voor douchen. Douchen kost veel meer water dan wat er nu voor dertien weken in het zwembad ligt.”

Lees ook: Babynieuws voor Dionne Stax en Steven Jansen!

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: Een Huis Vol