Fans zijn overtuigd: deze GTST-acteurs zijn sinds kort een stel

De twee zijn de laatste tijd wel erg vaak samen gespot

Dat er op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden nog weleens liefde opbloeit tussen twee tegenspelers, kunnen meerdere acteurs en actrices uit de soap beamen. Zo hadden Alkan Çöklü en Melissa Drost, die Amir en Sjors spelen in de serie, tot voor kort nog een relatie. Erik de Vogel en Caroline de Bruijn (Ludo en Janine) zijn zelfs al jarenlang getrouwd. En nu lijkt er opnieuw een GTST-koppel te zijn ontstaan.

Denk jij dat de twee een setje zijn?

Relatie

Fans weten het zeker: acteur Dorian Bindels, die Daan Stern speelt, heeft een relatie met Bertrie Wierenga. Zij speelt Shanti Vening in de soap. De twee hebben zelf nog niet bevestigd dat ze een stel zijn, maar ze worden wel steeds vaker samen in het openbaar gespot. Zo verschenen ze vorige week op de rode loper tijdens de première van The Lion King en de acteurs plaatsen regelmatig een gezamenlijk kiekje op hun sociale media. Onder de foto die Dorian dit weekend op Instagram deelde, wordt dan ook hevig gespeculeerd. ‘Zijn jullie een stel?’, vragen meerdere fans aan het duo. Wat denk jij: zijn Dorian en Bertrie een setje?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Toen bij de Lion King @bertriewierenga

Een bericht gedeeld door Dorian Bindels (@dorianbindels) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ietwat jeugdig speelgoed, maar die tussenuurtjes moeten toch gevuld worden🎬…nou , dan maar met @dorianbindels🤓 #filter #gtst #NIETTEWEERSTAAN

Een bericht gedeeld door ➖B E R T R I E➖ (@bertriewierenga) op

Lees ook: Roxeanne Hazes over afvallen na zwangerschap: ‘Ik kwam 30 kilo aan’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Patrick Harderwijk