GTST-acteur Ferry Doedens definitief ontslagen

ferry doedens gtst

De GTST-acteur lag al een tijd in de clinch met de producent van het programma

Onlangs kwam GTST-acteur Ferry Doedens niet goed uit de verf. De acteur vond het naar eigen zeggen niet nodig om zich aan de coronaregels te houden, waarna hij 2 weken niet op de set van GTST mocht verschijnen. Opnieuw heeft de acteur zich niet aan het protocol gehouden. En helaas, de acteur moet GTST definitief verlaten. 

Coronaprotocol

Het was voor de acteurs van GTST niet veel anders dan voor de rest van Nederland. Dingen als feestjes, contact met verschillende mensen en elkaar de hand schudden waren de afgelopen tijd niet gewenst. Hier trok Ferry zich echter weinig van aan. Op een YouTube-video van Eddy Keur wist de acteur onlangs te vertellen: “Ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld. Ik heb nog geen een keer dat met de elleboog gedaan.” De acteur mocht na deze uitspraak twee weken niet op de GTST-set verschijnen.

Opnieuw overtredingen

Nadat Ferry de coronaregels overtrad, is hij op zijn gedrag aangesproken. Toch bleek de acteur niet zo verstandig als beloofd. Op Instagram wordt Ferry gespot met zijn ex-vriend en gaat hij uit zijn dak op een feestje van Gordon – waar overduidelijk de coronaregels worden genegeerd. Volgens Shownieuws luidde het gerucht dat Ferry Doedens het einde van het jaar zijn laatste draaidag op de set van GTST zal meemaken. Inmiddels heeft ook een woordvoerder van EndemolShine aan RTL Boulevard bevestigd: “Ferry Doedens gaat GTST verlaten.”

Lastige werkrelatie

Aan RTL Boulevard laat de woordvoerder weten: “Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had. Hierdoor hebben EndemolShine en RTL samen met Ferry eind juni in goede harmonie besloten om de samenwerking te beëindigen.” De woordvoerder van EndemolShine bevestigt dat Ferry zijn rol van Lucas Sanders tot een mooi einde kan brengen.

Lees ook: Volgers Nikkie Plessen ondersteboven van killerbody op Instagram

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR, door Reni van Maren