Meteen opgeven: First Dates is op zoek naar achtergrondeters

achtergrondeters

Een hapje eten en meteen de daters in de gaten houden, wie wil dat nu niet?

First Dates staat elke aflevering garant voor veel (leed)vermaak. Vindt men de liefde of wordt ’t ‘m niet? Dit spektakel kun je vanaf het comfort van je bank bekijken op tv, maar je kunt het nu ook vanaf de eerste rang aanschouwen. First Dates zoekt namelijk achtergrondeters.

Opgeven kan nu!

First Dates

Lekker kunnen genieten van hetzelfde eten als de daters in First Dates? Het kan! Het populaire datingprogramma is op zoek naar mensen die op de achtergrond willen dineren. Dus ook als je al een relatie hebt, kun je met je lief verschijnen in First Dates. Kun je meteen een beetje in de gaten houden hoe de dates om je heen verlopen.

Opgeven

Opgeven is helemaal niet moeilijk. Je hoeft alleen maar naar de website van BNNVARA te gaan en je aan te melden als figurant om te komen eten. Je hoeft ook niet bang te zijn voor een waslijst aan eisen. Natuurlijk moet je wel beschikbaar zijn tijdens een van de opnamedata in juni, je moet bereid zijn om naar Amsterdam te komen en je moet ook je eigen eten betalen. Maar dan kun je wel een drankje bestellen bij barman Victor.

Lees ook: Man stuurt vrouw na afloop date tips over hoe ze zichzelf kan verbeteren

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: BNN Vara | Beeld: Beeldbank BNN Vara, Wessel de Groot