Veel kritiek op foto van Yolanthe Sneijder-Cabau van Xess Xava

Yolanthe plaatste een schattig kiekje en dat mondde uit in een discussie

Yolanthe Sneijder-Cabau is razend populair op Instagram en plaatst met enige regelmaat schattige kiekjes van Xess Xava. Wij genieten daar natuurlijk met volle teugen van, want zeg nou zelf; hij is toch een snoepje! Ook gisteren plaatste Yo een foto van haar zoontje, maar hier kreeg ze onverwacht heel veel kritiek op. 

Is die kritiek terecht?

Speen
Ene Linda plaatste een reactie bij de foto van Yolanthe waarin ze haar ongenoegen uit over de speen die Xess in zijn mond heeft. “Jammer van die speen. Op die leeftijd nergens meer voor nodig. Lijkt alsof je als ouders geen energie wil steken in je kind”, luidt haar mening.

Gebit
Marjan is het met haar eens en zegt: “Het commentaar over de speen begrijp ik wel. Spenen op wat oudere leeftijd zoals bij Xess zijn er vaak de oorzaak van dat kids later een beugel moeten dragen, het is niet zo goed voor het gebit.” Zij moet hier overigens wel bij vermelden hoe leuk ze Xess vindt.

Vervelend
Gelukkig voor Yo zijn er ook mensen die het allemaal niet zo gek vinden. “Mijn kindje van 3 heeft ook alleen een speen als ze gaat slapen, dat is geen gemakzucht. Jammer van de vervelende reacties.”

Wat is jouw mening hierover; is Xess te oud voor een speen of niet?

Mijn aller liefste vriendje 🤗 #MyHeart #BeetjeMoe ☺️

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Lees ook: Sylvie Meis deelt verdrietig nieuws over haar verloving

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: videostill RTL Late Night