Gijsbert en Femke uit Boer zoekt Vrouw gaan scheiden

Gijsbert en Femke scheiden

De twee trouwden in 2016 met elkaar

Boer Gijsbert deed in 2010 mee aan Boer zoekt Vrouw. Uit meer dan 800 brieven koos hij voor de Friese Femke, voor wie hij als een blok viel. Vanaf dat moment waren de twee onafscheidelijk. In 2016 besloten Gijsbert en Femke zelfs te gaan trouwen en samen kregen ze drie kinderen. Hun relatie leek een sprookje, maar helaas is het stel na drie jaar huwelijk nu toch echt uit elkaar.

Femke is inmiddels weer terug verhuisd naar Friesland.

Gijsbert en Femke

Gijsbert en Femke woonden samen in het Utrechtse Abcoude, maar inmiddels is de Friezin teruggekeerd naar het noorden. Dit maakte ze bekend via haar Facebook-pagina. ”Gijs en ik zijn inmiddels bijna een half jaar uit elkaar, oud nieuws dus”, verklaart Femke. Hiermee verwijst ze naar een incident van afgelopen weekend, waarbij iemand haar had overhoord over de breuk en dreigde het verhaal aan de pers te vertellen.

Kinderen

“Uit elkaar gaan doe je niet zomaar, zeker niet wanneer er kinderen in het spel zijn”, vervolgt Femke. Ze kreeg met Gijsbert drie kindjes: Marije, Siem en Hannah Foska. ”Maar voor ons bleek toch dat we wederzijdse verwachting, ondanks de beste intenties aan beide zijden, absoluut niet waar konden maken. We zijn nog gewoon met elkaar in gesprek en willen vooral het beste (voor zover mogelijk in deze situatie) voor de kinderen.” Uit een eerdere relatie had de blondine ook al een zoon.

Scheiding

Via de website van Boer zoekt Vrouw laat het stel weten: “Een scheiding is iets wat überhaupt diep ingrijpt op je persoonlijke leven, daarom hebben we het eerst voor ons gehouden. Nu het rond gaat zingen en mensen via via dingen te horen krijgen, doen we dit toch liever op deze manier.”

Lees ook: Zo gaat het nu met de koppels uit Married at First Sight

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Rink Hof