Glennis Grace bezorgt iedereen kippenvel in de finale van ‘America’s Got Talent’

Glennis Grace

Glennis Grace heeft opnieuw fantastisch gezongen

Nederlands trots Glennis Grace (40) heeft afgelopen nacht (Nederlandse tijd) loepzuiver haar finale nummer gezongen bij ‘America’s Got Talent’. Ze trad op met het nummer ‘Run’ van de band Snow Patrol in het Dolby Theatre in Hollywood. Ze kreeg een staande ovatie van de jury en Simon Cowell noemde haar optreden zelfs ‘sensationeel’.

Of Glennis er met de winst vandoor gaat, is nog even afwachten.

Jurycommentaar

Ook de andere juryleden gaven lovend commentaar op het optreden van Glennis Grace. Zo vond Heidi Klum het optreden ‘foutloos’ en zei ex-Spice Girl Mel B: “Jij kan echt zingen!”. Het vierde jurylid, Howie Mandel voegde hieraan toe: “Ik weet dat je al een grote carrière hebt in Nederland, maar dit podium geeft jou toegang tot de rest van de wereld. Ik vond het geweldig!” De finaleshow van afgelopen nacht was het vijfde optreden van Glennis sinds het begin van de populaire talentenjacht America’s Got Talent. Tijdens haar allereerste auditie zong de Amsterdamse zangeres het nummer ‘Run To You’ van Whitney Houston. Sindsdien is ze door het Amerikaanse publiek omarmd als een wereldster.

Concurrentie Glennis Grace

Natuurlijk is de winst nog niet gegarandeerd, want Glennis heeft het gisteravond op moeten nemen tegen heel wat andere goede acts. De 14-jarige Courtney Hadwin blijkt een geduchte tegenstandster voor de Nederlandse zangeres. De eindshow van America’s Got Talent omvat twee aflevering, daarom moet de zangeres over 24 uur nogmaals optreden. Tijdens dit optreden gaat ze een duet zingen met tot nog toe een onbekende artiest. Na dit optreden wordt het duidelijk of ze er met de winst vandoor gaat.

Bekijk hieronder het sensationele optreden van Glennis Grace van afgelopen nacht:

Lees ook: Dit wondermiddel is hét nieuwe beautyproduct onder de beroemdheden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: YouTube, AD | Beeld: videostill, YouTube