Glennis Grace spreekt openhartig over haar zoon en haar kinderwens

Glennis Grace

Haar 23-jarige vriend Lévy wil wel jong vader worden

Glennis Grace heeft een bewogen jaar achter de rug. De zangeres deed mee aan het programma America’s Got Talent en verwierf daarmee internationale faam. Haar deelname aan de talentenshow had zeker ook invloed op haar zoon. In de podcast Real Talk vertelt Glennis openhartig over haar AGT-ervaring en wat dit met haar zoon Anthony deed.

Ook vertelt ze over haar relatie met Lévy.

America’s Got Talent

Glennis beschikt over een dijk van een stem, maar had vorig jaar nog niet díe internationale doorbraak gemaakt. Meedoen aan America’s Got Talent zou daar verandering in kunnen brengen. Toch twijfelde de zangeres in de eerste instantie of ze wel mee wilde doen aan de talentenshow. Op aandringen van haar zoon besloot ze de sprong in het diepe te wagen. “Ik kon die beslissing pas maken toen hij (Glennis’ zoontje red.) tegen mij zei: ‘Mam, je gaat dit wel gewoon doen’.”

Zwaar

Hoewel Glennis besloot om het America’s Got Talent-avontuur aan te gaan, heeft ze daar niet altijd met volle teugen van genoten. “Toen ik in het traject van AGT zat, ging hij voor het eerst naar de middelbare school. Ik vond het heel erg dat ik daar toen niet bij kon zijn”, vertelt de zangeres in de podcast. Niet alleen Glennis stond in de spotlights, maar ook Anthony werd opeens bekend. “Hij genoot er heel erg van, maar dat is niet altijd zo geweest”, deelt ze. Zo heeft Anthony het een periode erg zwaar gehad op school. “Toen het succes begon, heeft hij geen leuke tijd gehad op school. Hij werd gepest. Er waren dagen dat hij opgewacht werd op school door derdeklassers. Dan moet je vooral mij als moeder hebben. You picked the wrong child.”

Kinderwens

Tevens praat Glennis openhartig over haar gevoel voor haar vriend Lévy. In juli 2018 werd bekend dat Glennis een relatie heeft met haar 23-jarige gitarist. “Toen ik hem leerde kennen, zat ik best wel in een donkere periode in mijn leven. Ik was niet gelukkig. Hij was de eerste die me buikpijn gaf van het lachen, dat je denkt van: dit is crazy, man.” Glennis is gezegend met haar zoon, toch heeft ze altijd van een groot gezin gedroomd. Toen ze met de gitarist ging daten, was ze meteen duidelijk over haar kinderwens. “Ik heb altijd gezegd dat ik een groot gezin wil. Toen het serieus begon te worden tussen ons, heb ik dat meteen aangegeven. En gelukkig wil hij wel jong vader worden. Hij is gek op familie, daar was ik heel blij mee.” Of er binnenkort heugelijk babynieuws komt, dat laat Glennis in het midden. “Who knows? We fantaseren er zelfs al over, dus ik hoop dat het me gegeven is.”

Benieuwd naar de hele podcast? Hier kun je ‘m terugluisteren.

 

Lees ook: Doutzen Kroes reageert voor het eerst op heftig commentaar op haar video

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Nando Leaks | Beeld: Videostill YouTube