Weddingcrasher Glennis Grace ontroert pasgetrouwd stel

De zangeres bezorgt tranen in de ogen bij het pasgetrouwde stel

Afgelopen zaterdag gaven bruidspaar Hans en Tamara elkaar het jawoord. Niet alleen had het tweetal ontzettend geluk met het prachtige weer, het pasgetrouwde stel ontving een verrassingsoptreden van niemand minder dan Glennis Grace! Zo maakte de Nederlandse zangeres de mooiste dag van het leven van het bruidspaar nóg mooier dan het al was.

Glennis zong het prachtige nummer I Will Always Love You van Whitney Houston voor het pasgetrouwde stel.

Tributeconcerten

De reden dat Glennis een verrassingsoptreden gaf, heeft alles te maken met haar tributeconcerten op 6 en 8 september. Om mensen vast warm te maken voor haar aankomende concerten zoekt de zangeres ‘een aantal momenten en gelegenheden waar de muziek van Whitney Houston voor vrijblijvende herinneringen zorgt’. Via de website van Glennis konden stellen die elkaar het jawoord zouden geven afgelopen weekend zich aanmelden. Glennis’ woordvoerder laat weten dat de aanmeldingen massaal binnenstroomden. Hans en Tamara kwamen uiteindelijk als gelukkigen uit de bus en werden verrast door ‘weddingcrasher’ Glennis.

Onvergetelijke avonden

“Prachtig om te zien hoe de muziek van Whitney Houston mensen nog altijd in vervoering brengt”, zegt de zangeres na afloop van het verrassingsoptreden. In de gedeelde video is te zien hoe het optreden het bruidspaar tot tranen toe roerde. Glennis hoopt het publiek tijdens de aankomende concerten in september net zo te kunnen raken als Hans en Tamara. “Die avonden worden echt onvergetelijk”, belooft de zangeres.

Lees ook: H&M lanceert een nieuwe outlet store in Nederland

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill, Instagram Glennis Grace