Wat geweldig: déze Grey’s Anatomy-ster stapt binnenkort in het huwelijksbootje!


Wij wensen de twee heel veel geluk

Het leven van de dokters in het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle gaat niet altijd over rozen. In de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy hebben de karakters meermaals te maken met stukgelopen relaties en zenuwslopende, dramatische operaties. Gelukkig hebben de acteurs en actrices in het echte leven meer geluk. Zo stapt een van de hoofdrolspelers binnenkort in het huwelijksbootje!

De acteur maakte het nieuws met een zoetsappig kiekje bekend op Instagram!

Het jawoord 
Giacomo Gianniotti, ook wel bekend als Andrew DeLuca in de ziekenhuisserie, heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Op het kiekje dat de acteur op Instagram plaatste is te zien dat hij zijn kersverse verloofde Nichole zoent. Onder het plaatje schrijft de 28-jarige Italiaanse acteur: “Ze heeft ja gezegd. Ik ben een ongelofelijk gelukkig man en ik zou met niemand anders door het leven willen gaan dan met haar. Ik hou van je. Bedankt.”

Verloofde
De visagiste laat op haar beurt weten ontzettend gelukkig te zijn met haar verloofde. “Gisteren heeft mijn beste vriend me op de meest romantische manier ten huwelijk gevraagd. We zijn door het dolle heen. Ik wil het leven met niemand anders beleven. Ik hou van je lieverd en ik kan niet wachten om je vrouw te zijn. Deze man heeft me laten zien wat ware liefde is.”

Wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen is nog onbekend. Bekijk hieronder de verlovingsfoto’s.

Lees ook: Dit wens je niemand toe: borsten van vrouw (23) groeien maar door en ze heeft nu cup K

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: videostill