Nee! Grey’s Anatomy verdwijnt binnen een maand van Videoland

grey's anatomy

Wie moet deze nog heel snel gaan kijken?

Helaas, helaas, het is niet anders: binnenkort kunnen we niet langer genieten van Grey’s Anatomy op Videoland. De serie verdwijnt binnen een maand van Videoland.

Grey’s Anatomy

Het zal even slikken zijn voor fans van de immens populaire serie over de dokters van het Grey Sloan Memorial Hospital. Vandaag maakte RTL, het bedrijf achter Videoland, bekend dat de serie van de streaming-dienst zal verdwijnen. Mocht je de serie nog willen bekijken, dan kun je maar beter haast maken. Vanaf 3 juli kun je namelijk niet meer van Grey’s Anatomy genieten bij Videoland.

Achttien seizoenen

De serie Grey’s Anatomy is al jaren ontzettend populair. De soap draait al zeventien seizoenen mee en onlangs werden de eerste terugkerende acteurs voor het achttiende seizoen al bekendgemaakt. Extra zuur: in Nederland hebben we nog niet eens van seizoen zeventien kunnen genieten. Deze loopt momenteel al wel in de Verenigde Staten.

Niet alleen maar slecht nieuws

Er zijn echter ook een paar lichtpuntjes bij dit slechte nieuws. Zo is de serie nog wel in Nederland te bekijken via Star van Disney+. Bovendien belooft RTL dat de serie zal terugkeren. Maar wanneer precies is nog niet duidelijk. In 2018 verdween de serie ook al van Netflix, maar deze keerde vervolgens alsnog terug. Er werd toen ook een petitie opgestart om de serie terug te halen. Of we dit keer weer een petitie zullen zien, moeten we maar even afwachten. Tot die tijd hebben we nog een paar weken om zestien seizoenen in te halen.

Lees ook: Netflix introduceert manier om nieuwe series makkelijker te vinden

Bron: AD.nl | Beeld: Videostill