Déze GTST-acteur stopt volgende week met zijn rol in de soap…


‘De tijd van onbezorgdheid is voorbij…’

Het waren goede tijden, maar voor GTST-fans breken nu slechte tijden aan. Opnieuw verlaat een iemand de zeer geliefde soap. Een van de acteurs besloot de harp aan de wilgen te hangen en zegt zijn personage vaarwel.

Vooral in Meerdijk is het vaak een tijd van komen en gaan.

Nieuwe projecten 
Bart Oomen mocht bijna een jaar lang de rol van Bill Norris voor zijn rekening nemen. Hoewel hij een geweldige tijd had bij de soap, verlaat hij de serie om zich te focussen op andere klussen. “Ik vond het hartstikke leuk om deze rol zo lang te mogen spelen”, vertelt Bart aan RTL Boulevard. De 53-jarige acteur last geen pauze in, want hij stort zich al meteen op een nieuwe projecten. “Vanmiddag heb ik een auditie voor een bijspel en verder ga ik rustig door met schrijven en regisseren.”

Goede Tijden Slechte Tijden
Bill is de vader van Sam en Rover en de ex-man van Linda Dekker. Wanneer Linda met Anton in het huwelijksbootje wil stappen, blijken er problemen te zijn met de scheidingspapieren. Bill duikt vervolgens op in Meerdijk en weet voor de nodige opschudding te zorgen. Na de dood van Maxime is Bill zo gebroken dat hij besluit om voor ‘altijd’ terug te gaan naar Canada. Gelukkig wordt het begrip ‘altijd’ in Meerdijk niet zo nauw genomen, dus wie weet keert de acteur nog een keer terug.

Lees ook: om deze reden heeft koningin Elizabeth alleen op déze dag contant geld bij zich

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Wikimedia Commons