Geweldig nieuws! Déze GTST-acteur wordt binnenkort vader!

vader

Wat een prachtig nieuws

Ferri Somogyi is helemaal gelukkig in de liefde. De Goede Tijden Slechte Tijden-acteur is tot over zijn oren verliefd op Noëlle van Stek. De twee zijn dolgelukkig met elkaar en hun geluk wordt alleen maar groter. Zo maakt de 44-jarige acteur op Instagram bekend dat hij binnenkort voor het eerst vader wordt!

Hij deelt het nieuws door een prachtig kiekje te delen op Instagram.

Eerste kindje

“Er is een lieve kleine baby op komst”, schrijft Ferry op social media onder een plaatje waarop hij en zijn 25-jarige vriendin te zien zijn. De twee kijken verliefd naar elkaar terwijl Noëlle twee foto’s van de de echo van de kleine spruit vasthoudt. Op Instagram deelt Ferry dat het kindje in september verwacht wordt. Het is nog niet bekend of de baby een jongetje of meisje wordt.

Verliefd

Hoewel de twee elkaar al langer kenden, duurde het een paar jaar voor de acteur als een blok voor de prachtige Noëlle viel. “Acht jaar later ben ik haar weer tegengekomen in haar woonplaats, in maart. We zijn stapelgek op elkaar en we hebben het superleuk samen”, deelde de acteur een paar maanden geleden met Story. Sinds mei zijn de twee een stel.

Wij wensen Ferri en Noëlle heel veel geluk en gezondheid toe.

 

Er is een lieve kleine baby op komst! 💙💖 #babysomogyi #septemberbaby

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) op


 

Lees ook: Even lachen: deze GTST-bloopers mag je niet missen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest

Bron: Instagram, Story, Telegraaf | Beeld: Wikimedia Commons