Fans weten het zeker: GTST-Alkan en Melissa zijn weer samen

De twee zijn samen op een romantische vakantie geweest

Alkan Çöklü en Melissa Drost zijn in de afleveringen van GTST al een setje, maar zijn in real life ook erg gelukkig samen. Een tijd geleden brachten de twee naar buiten dat ze een setje waren, maar na een periode samen besloot het koppel toch uit elkaar te gaan. Inmiddels, drie maanden later, worden Alkan en Melissa opnieuw samen gespot. Echte bevestiging wil het koppel nog niet geven, maar fans weten bijna zeker dat de vonk opnieuw overgeslagen is! 

Wat denk jij?

Uit elkaar

Een paar maanden geleden maakten Alkan en Melissa bekend dat ze niet langer samen zijn. “We gunnen elkaar de wereld en kijken terug op een hele mooie tijd samen”, liet het koppel destijds weten op Instagram. In een aflevering van RTL Boulevard werd duidelijk dat de twee nog prima konden samenwerken, ondanks dat de liefde over was.

Toch niet

Maar nu blijkt het na drie maanden toch ineens anders te zijn. Alkan en Melissa werden afgelopen week samen gespot in Frankrijk, aan de Côte d’Azur. De acteurs ontkennen echter dat zij hier samen waren, maar de individuele foto’s op Instagram van de twee zijn allemaal op precies dezelfde locatie gemaakt. Dat kan geen toeval zijn, toch? Daarnaast wordt in een reactie op Instagram door een oplettende volger opgemerkt dat Alkans autosleutel en telefoon op de foto’s van Melissa zijn gespot.

Nog meer bewijs

In Story werd deze week nog meer bewijs gedeeld. Het tijdschrift heeft foto’s weten te bemachtigen waarop het koppel goed te zien is. Op de foto’s zie je de twee toenadering bij elkaar zoeken en lijken ze tot over hun oren verliefd. Een gelukkig stel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

☀️

Een bericht gedeeld door Alkan Çöklü (@alkantubbies) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Le Paradis ⭐️🇫🇷 #Menton #tresjoli

Een bericht gedeeld door 🌓Melissa Drost🌗 (@melissa_drost) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

☀️🦁

Een bericht gedeeld door Alkan Çöklü (@alkantubbies) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🌓Melissa Drost🌗 (@melissa_drost) op

Lees ook: Fans zijn overtuigd: deze GTST-acteurs zijn sinds kort een stel

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube