Verdrietig nieuws over GTST-stel Melissa Drost en Alkan Çöklü

Melissa en Alkan hebben een punt achter hun relatie gezet

Net als Erik de Vogel en Caroline de Bruijn vonden Melissa Drost en Alkan Çöklü de liefde bij elkaar op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden. Melissa en Alkan spelen, net als Erik en Caroline, ook een stel in de soap. Helaas maakten de twee gisteren via Instagram bekend dat ze niet langer een stel zijn. 

Melissa en Alkan gaan als vrienden verder.

Relatie

“Na een prachtig jaar hebben wij besloten als vrienden verder te gaan”, begint Alkan zijn bericht op Instagram. “We gunnen elkaar de wereld en kijken terug op een hele mooie tijd samen”, vervolgt de 24-jarige acteur. Melissa plaatste hetzelfde bericht op Instagram, maar voegde daar ook nog een lieve boodschap voor Alkan aan toe. “Lieve Alkan, dank voor alles. Ik had het niet willen missen”, schrijft de 33-jarige actrice. Tevens laten ze beide weten dat ze graag met rust gelaten willen worden. “Bij het nemen van een verdrietige beslissing als deze, waarderen wij het respecteren van onze privacy.”

Stel

Eind maart bevestigde Alkan via Instagram dat hij een relatie heeft met Melissa. Dit deed hij door een foto te plaatsen waar ze allebei op te zien waren. “We zijn samen! Verliefd op haar”, schreef hij erbij. Het is niet de eerste keer dat GTST-acteurs verliefd op elkaar worden. Zo vonden Erik de Vogel en Caroline de Bruijn de liefde bij elkaar en kregen Lieke van Lexmond en Mark van Eeuwen ook een relatie in 2007. Lieke en Mark gingen echter na anderhalf jaar verder als vrienden.

Lees ook: Erik de Vogel en Caroline de Bruijn beantwoorden brandende vragen van GTST-fans

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Melissa Drost | Beeld: Videostill RTL Boulevard