Hebben Harry en Meghan deze prachtige villa in Los Angeles gekocht?

Harry Meghan villa gekocht

De woning zou zijn overgekocht van een bekende Amerikaanse acteur

Ondanks dat Harry en Meghan afstand namen van hun koninklijke titels, lijken ze geen rust te krijgen van de overweldigende media. Onlangs werd bekend dat het koppel van Engeland naar Canada zou verhuizen om onder andere de felle Britse media te ontlopen. Dit plan lijkt van de baan, want inmiddels is bekend dat Harry en Meghan deze prachtige villa in Los Angeles hebben gekocht.

Villa gekocht in Malibu, Los Angeles

Van Canada naar het zonnige Malibu in Los Angeles. Vastgoedmakelaar Andrea Pilot bevestigt dat haar nieuwe klanten niemand minder zijn dan Harry en Meghan. De twee zouden een prachtige villa hebben gekocht van een bekende Amerikaanse acteur. En niet zomaar iemand, want de vorige bewoner van dit prachtige huis is acteur Mel Gibson.

Nieuw onderkomen Harry en Meghan

De vastgoedmakelaar laat weten dat Harry en Meghan de woning hebben overgekocht voor maar liefst 14 miljoen dollar. Maar daar krijg je ook wat voor, want de extravagante villa is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het een prachtig uitzicht over de zee, zijn er twee zwembaden en heeft het een grote fitnessruimte. De villa is ruim twee jaar geleden volledig gerenoveerd en daardoor van alle moderne gemakken voorzien.

Benieuwd hoe de voormalige woning van Mel Gibson en het nieuwe verblijf van Harry en Meghan eruitziet? Bekijk dan de video hieronder:

Geboorteplaats van Meghan Markle

Het komt niet als een verrassing dat het stel deze plek kiest om zich te vestigen met zoontje Archie. Meghan Markle is namelijk geboren en getogen in deze stad en ook haar geliefde moeder Doria woont hier nog steeds. Een ingewijde van het stel kan vertellen dat ze Canada zagen als een prima tussenoplossing, maar niet als de plek waar ze altijd wilden blijven. “In Los Angeles hebben ze een breder netwerk, zowel privé als zakelijk. Daarbij is Meghan er opgegroeid en wilde ze graag naar huis”, zo vertelt de anonieme bron.

Lees ook: Harry en Meghan steken mensen een hart onder de riem met warme boodschap

Bron en beeld: BSR Agency – Photographer : Press Association