Zo gaat het nu met Herbert en Jolien van Temptation Island

Is dit bijzondere stel nog samen?

Nederland en België zijn al weken in de ban van Temptation Island 2018, maar wij op de redactie zijn de deelnemers van vorig jaar nog niet vergeten. De Belgische Jolien en Herbert waren vorig jaar een veelbesproken stel, omdat ze het programma niet zonder kleerscheuren doorkwamen. In Temptation Talk vertellen de oud-kandidaten hoe het nu met ze gaat.

Misschien zijn ze toch voor elkaar gemaakt

Beter dan ooit

Ondanks de slippertjes die in Thailand gemaakt zijn, zit het stel een jaar later stralend op de bank. “Het gaat heel goed met ons”, vertelt Jolien blij. Herbert beaamt dit door te zeggen dat alles “perfect” gaat en “beter dan daarvoor.” Jolien geeft toe dat ze het wel moeilijk had met het zien van de beelden van Herbert en verleidster Saartje, maar ze probeert het in het verleden te laten.

Een groot avontuur

Het verliefde koppel blikt terug op Temptation Island als één groot avontuur. Ze weten dat ze allebei de fout in zijn gegaan, maar ze hebben het elkaar kunnen vergeven. Jolien vertelde tijdens de opnames van Temptation 2017 ook regelmatig dat Herbert en zij voor elkaar gemaakt zijn en perfect bij elkaar passen. Het stel ziet dit nog steeds zo, en claimt dat ze “soulmates” zijn. Ook Herbert lijkt meer verliefd te zijn dan ooit tevoren en is zichtbaar lief voor zijn vriendin.

Toekomst

Deze vraag is onontkoombaar: hoe ziet het koppel hun toekomst voor zich? Het antwoord is: rooskleurig. Ze gaan vol voor hun relatie en willen niet zonder elkaar verder. Ze hebben zelfs al plannen om te proberen een kindje te krijgen. “Huisje, tuintje, kindje”, zegt Jolien blij. Hmm, deze woorden hebben we eerder gehoord… We hopen dat de relatie tussen Herbert en Jolien daadwerkelijk sterker is geworden door Temptation Island en wensen ze al het geluk in de toekomst.

Lees ook: Temptation Island-verleiders Joshua en Tomas doen boekje open over hun deelname aan het programma

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: videostill Temptation Island