Zo gaat het nu met ‘Married At First Sight’-koppel Chantal en Nikolai

Een jaar na het programma vroeg Linda Nieuws hoe het nu gaat met het koppel

Een jaar geleden maakten we kennis met Nikolai en Chantal. Zij durfden het aan om zónder elkaar gezien te hebben, samen in het huwelijksbootje te stappen. De vraag die wij ons allemaal een jaar later afvragen, hoe gaat het nu met het stel én zijn ze nog steeds getrouwd? Linda Nieuws zocht het uit. 

We kunnen wel stellen dat het Married At First Sight voor dit koppel zeker een succes is geweest!

Schot in de roos
In het programma konden we zien dat de ene na de andere match hopeloos mislukte. Totdat het droomkoppel Nikolai Klijnoot en Chantal van de Liefvoort voorbij kwamen. Wat bleek? Hun match was gelijk een schot in de roos, want ze voelden beiden vanaf het eerste moment een klik. Nicolai grapt nog: “We hadden zeker niet de neiging om gillend weg te rennen”.

Basis van het geluk
De wetenschap koppelde het stel, net als bij de andere drie stellen in het programma. De eerste keer dat ze elkaar in de ogen konden kijken was pas voor het altaar. De uitkomst is waar elke kijker waarschijnlijk wel op gehoopt had. “We hadden allebei vooraf geen verwachtingen, dan kon het ook niet tegenvallen. We denken dat dit de basis is van ons geluk. We stonden ervoor open om elkaar te leren kennen.”

Reizen
Op dit moment heeft het koppel nog een lat-relatie, maar binnenkort (per 8 januari 2018 om precies te zijn) zal Chantal Brabant inruilen voor Alphen. De volgende stap na het samenwonen is om veel te gaan reizen. “Indonesië, Zuid-Afrika en Amerika staan nog op ons verlanglijstje.” En of er ook al over kinderen wordt nagedacht? “Daar wachten we nog even mee. We willen dat zeker niet overhaasten”, aldus Nikolai.

Eigenschappen
Ook vroeg Linda Nieuws wat het stel nou het állerleukst vindt aan elkaar. Chantal zegt hierover dat ze zijn karakter, humor en leuke koppie het meest aantrekkelijk vindt. En Nicolai? Die is gevallen voor haar ogen, haar geduld met hem, haar humor en onschuld. Over de minder leuke eigenschappen zijn ze beiden heel kort: “We zijn beiden stronteigenwijs en soms bloedirritant.”

Tweede succeskoppel
Het eerste succeskoppel uit het eerste seizoen van Married At First Sight zijn Bram en Patty. Nu kunnen we dus ook stellen dat Nikolai en Chantal het tweede succeskoppel is! Hoe ze een jaar na hun eerste ontmoeting terugkijken op de bruiloft: “Het was een spannende maar supergeslaagde dag, met toevallig heel veel camera’s. Maar gelukkig nog veel meer dierbaren om ons heen.”

Lees ook: Wil je een sprookjeshuwelijk in Disneyland? Zóveel kost het…

Deze tips bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Linda Nieuws | Beeld: videostill RTL-XL