Ook spraakmakende familie Postma van Ik Vertrek krijgt een vervolgserie

Ik-vertrek-familie-postma

‘Ik vind het heel bijzonder dat ik dit mag meemaken’

Het tv-programma Ik Vertrek van AVROTROS gaat nog een vervolg krijgen. Na het succes van familie Meiland en familie de Scheetjes, is het nu de beurt aan familie Postma. Dit heeft omroep MAX dinsdag bekendgemaakt.

Familie Postma

Het echtpaar Emmy (62) en Rutger Postma werd in het laatste seizoen van Ik Vertrek gevolgd. Ze kochten een vervallen kasteel in Frankrijk, dat ze wilden omtoveren tot een Bed and Breakfast. Omdat Rutger in Nederland achterbleef, ging de optimistische Emmy het kasteel in haar eentje opknappen.

Veel hilariteit

De familie werd na de uitzending het gesprek van de dag. Niet om het chateau, maar de hilariteit en chaos waarmee Emmy het kasteel renoveert. Op Twitter kon Emmy dan ook veel steun krijgen van Twitteraars. Iemand reageerde zelfs met: “Had ik maar een beetje Emmy in mij.”

Verder opknappen

“Ik vind het heel bijzonder dat ik dit mag meemaken. Geweldig dat ons avontuur verder gevolgd wordt door Omroep MAX”, reageert Emmy op het nieuws. In de vervolgserie gaan we zien hoe ze het chateau verder gaan opknappen. Wanneer het programma uitgezonden wordt, is nog niet bekendgemaakt.

Bekende voorgangers

Of het paar net zoveel bekendheid gaat krijgen als de familie Meiland, moet nog blijken. Martien, Erica, Maxime en Montana zijn namelijk niet meer van de buis weg te slaan. Afgelopen week is bekend gemaakt dat Maxime en Leroy in verwachting zijn van hun eerste kindje samen.

Lees ook: Goede oogst! Yvon Jaspers maakt Boer zoekt Vrouw-babyspecial

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Ik Vertrek