Ingmar Schrama zegt personage Sjors Langeveld definitief vaarwel in GTST

De 33-jarige actrice pakt haar werkzaamheden bij de soap niet op

Ingmar Schrama liet twee jaar geleden weten haar werkzaamheden voor Goede Tijden, Slechte Tijden tijdelijk naast zich neer te leggen vanwege een burn-out. De actrice vertelde dat ze te vaak over haar grenzen heen was gegaan en was daarom plotseling geknakt. Ingmar werkte twee jaar hard aan haar herstel. Het gaat weer beter met haar, maar in overleg met EndeMolShine Nederland besluit ze haar rol van Sjors Langeveld in GTST niet op te pakken, zo vermeldt de website van de soap.

Ingmar was vanaf 2003 als Sjors Langeveld te zien in GTST.

Burn-out

Twee jaar geleden werd Ingmar getroffen door een burn-out. Ze besloot zich volledig te focussen op haar herstel en legde haar rol van Sjors Langeveld naast zich neer. Het gaat inmiddels weer een stuk beter met de 33-jarige actrice, desalniettemin heeft ze besloten definitief afscheid te nemen van haar personage in GTST. “We bedanken Ingmar voor de jaren waarin zij het personage Sjors heeft neergezet”, is op de website van de soap te lezen.

Terugblik

“Het is bijzonder dat ik zo lang, vanaf zo’n jonge leeftijd dit werk heb mogen doen”, laat Ingmar weten. Ingmar was slechts zeventien jaar oud toen ze de rol van Sjors Langeveld scoorde in de soap. “Ik ben echt opgegroeid bij Goede Tijden, Slechte Tijden en in die tijd is de rol van Sjors met me meegegroeid. Van meisje tot moeder. Ik voel me heel dankbaar voor deze waardevolle periode in mijn leven.” De keuze om te stoppen met haar rol, is haar dan ook niet in de koude kleren gaan zitten. “Het is een intense, maar juiste beslissing. Ik verheug me nu op een nieuwe fase waarin ik andere talenten kan ontdekken en ontwikkelen.”

 

Actrice Melissa Drost nam twee jaar geleden de rol van Sjors over en zal de rol blijven vervullen.

Lees ook: Kim Feenstra deelt belangrijke boodschap: ‘We denken te gauw negatief over onszelf’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: GTST | Beeld: Videostill GTST