Jennifer Hoffman doet boekje open over breuk met Henry van Loon

Jennifer Hofmann

”Ik zou willen dat het wel had gewerkt”

Actrice Jennifer Hoffman spreekt in Volkskrant Magazine openhartig over de breuk met haar ex en Luizenmoeder-tegenspeler Henry van Loon. ”Ik zou willen dat het wel had gewerkt”, bekent ze eerlijk. De relatie tussen beide acteurs strandde eind 2017. Het stel was zes jaar samen.

Ondanks de breuk kunnen Jennifer en Henry nog altijd goed met elkaar overweg.

Relatie

Twee jaar geleden liep de relatie van Luizenmoeder-collega’s Jennifer Hofmann (Hannah) en Henry van Loon (Volkert) op de klippen. De twee waren zes jaar samen. Nog altijd vindt de blondine Henry de ”grappigste man op aarde”. Dat hun relatie uiteindelijk stukliep, lag in elk geval niet aan de humor. ”Dat is ook de belangrijkste reden dat we zo lang en goed samen waren”, vertelt Jennifer. ”Hij maakte alles lichter, zelfs huishoudelijke klusjes. Maar uiteindelijk pasten we niet zo goed bij elkaar. Hij is iemand die mij het stuur in handen gaf. Dat is fijn, want wie stuurt bepaalt de richting. Maar ik heb iemand nodig die dat stuur soms ook van me overneemt, die míj duwt.”

Half Frans, half Amerikaans

Inmiddels is Jennifer alweer een tijdje heel gelukkig met haar nieuwe liefde Dorian: een half Franse, half Amerikaanse man die ze ontmoette op een festival in Amsterdam-Noord. ”Ik had een tijdje daarvoor naar het universum geschreeuwd dat ik graag een Viking wilde, liefst een buitenlander -dat laatste omdat ik even heb gedatet met iemand die het heel gaaf vond om te zeggen dat hij het deed met Jennifer Hoffman. Dan voel je je eenzaam, hoor. Maar goed, toen stond daar ineens die blonde Amerikaanse reus voor mijn neus. Net op het moment dat ik mezelf psychisch aan het voorbereiden was op datingapps.”

De ware

Of dit de ware is, kan de actrice nog niet zeggen. ”Ik heb me neergelegd bij het feit dat je het nooit weet met de liefde”, zo reageert ze. ”Ik ben nu totaal verliefd, ik zit er met mijn hele hart in. Natuurlijk is mijn uitgangspunt dat we samen oud worden, maar ik weet ook dat het leven in de weg kan zitten. Dat alles eindig is. En dat is oké”, aldus Jennifer.

Lees ook: Ireen Wüst en Letitia de Jong gaan trouwen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill