Jim Bakkum zet dochter Posy in het zonnetje op Instagram

Posy

‘Ik ben zo gek op mijn lieve meisje’

Als bekend acteur staat Jim Bakkum regelmatig voor de camera. Iets wat met de paplepel bij dochter Posy is ingegoten. Het meisje is dol op fotoshoots. Jim nam zijn oudste oogappeltje eergisteren daarom mee naar een heuse fotoshoot. De acteur deelt de kiekjes vandaag op Instagram en vertelt trots hoe blij hij met zijn meisje is.

Volle agenda

Jim pakte onlangs zijn acteerwerk weer op. De acteur was de afgelopen periode – net als vele anderen – aan huis gebonden. Momenteel is Jim druk bezig met de opnames van de film Just Say Yes. Jim heeft daardoor weer een volle agenda. Gelukkig weet de vader altijd tijd vrij te maken voor zijn gezin en kan hij werk en privé in sommige gevallen zelfs combineren.

Fotoshoot

“Soms als ik mijn kinderen niet veel zie en ze mis, neem ik ze af en toe mee”, schrijft Jim in de caption op Instagram. “Vooral fotoshoots zijn favoriet bij Posy. Zij vindt het zo mooi”, vervolgt de acteur. Hij nam zijn dochter daarom mee naar de studio van William Rutten. Jim vertelt dat hij daar al sinds zijn vijftiende komt.

Bijzonder moment

“Nu liep mijn kleine meid er, maar ook de kleine jongen van William rende er rond. Tijden zijn veranderd!” Jim vervolgt dat zijn dochter de tijd van haar leven had in de fotostudio. “Lieve Xelly Cabau van Kasbergen zette Posy in de make-upstoel en ze sprong ook spontaan voor de lens. Het is zo bijzonder om te zien dat zoiets blijkbaar in de genen zit. Zo gek op dit lieve meisje.”

Even rust

Jim eindigt zijn bericht met de boodschap dat hij nu lekker vakantie gaat vieren met zijn gezin. “Nu is het eindelijk tijd voor vakantie. Al is het een weekje. Even met zijn vijven.” Uiteraard deelt de acteur ook een paar foto’s van de shoot met Posy. Bekijk de beelden hieronder.

Lees ook: Prins William en Kate Middleton doneren 1,8 miljoen pond aan goede doelen

Bron: Instagram Jim Bakkum | Beeld: Videostill